Bedrijfswagens
Home Nieuws Volkswagen elektrisch rijden: maak kennis met de ID. Family

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Elektrisch rijden / 19 november 2020

Volkswagen elektrisch rijden: maak kennis met de ID. Family

  De ID. Family van Volkswagen brengt je niet alleen van A naar B. Elk ID. model luistert naar je, praat tegen je en leert van je. Zie de auto als een vriend waarmee je moeiteloos elke bestemming bereikt, dankzij de snelladende en grote accu. Het is een auto met net zoveel energie als jij. Een auto waarmee je verder komt. Welke modellen van de ID. Family zijn er eigenlijk? Maak kennis met elektrisch rijden van Volkswagen en ontdek de ID. modellen!

   

  Elektrisch rijden met Volkswagen

  Volkswagen maakt elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Zo is er de Volkswagen e-Golf en e-up!, maar nu kun je daar ook de ID. modellen bij optellen! Het eerste lid van de ID. Family is de Volkswagen ID.3 1ST. De ID.3 1ST is de eerste, exclusieve uitvoering. Deze limited edition met een actieradius tot 424 km¹ hebben we al grotendeels voor je samengesteld met de fijnste extra’s. Wil je de ID.3 1ST zakelijk rijden? Dan profiteer je in 2020 nog van 8% bijtelling. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Ervaar de ID.3 zelf of bekijk onze voorraad

  De ID.3 is uit voorraad leverbaar – dat betekent dat je snel kunt rijden in jouw elektrische ID.3!

  Alles over elektrisch rijden

  Hoe werkt dat met opladen? Waarmee moet je rekening houden als je een nieuwe elektrische auto koopt? En hoe zit het met de kosten en onderhoud van elektrische auto’s? We leggen het je allemaal uit.

  Volkswagen ID.1 en ID.2

  De brandende vraag wellicht is, “komt Volkswagen met een ID.1 of ID.2?” Je zou verwachten van wel. Waarom zou Volkswagen anders de eerste ID een ID.3 hebben genoemd, en niet een ID.1?

  ID.1: vervanger van de e-up!??

  De ID.3 is inmiddels op de wegen te vinden, maar een kleinere telg van de ID. Family zou ook welkom zijn! Waar de ID.3 qua formaat vergelijkbaar is met een e-Golf, zou het logisch zijn dat de ID.1 qua formaat vergelijkbaar zou zijn met de e-up! De Volkswagen ID.1 zal naar verwachting een verkleind MEB-platform gebruiken en van de grond af aan ontworpen worden als elektrische auto. Niet voorspelbaar, maar wel logisch.

  ID.2: urban-SUV?

  En de ID.2 dan, wordt dit een urban-SUV? Ofwel een kleine compacte SUV die in de stad helemaal in zijn element is en vooral een puur stedelijke roeping zal hebben?

  Afscheid van de e-up?

  Zou Volkswagen na één generatie afscheid van de naam up!? Het zou zomaar kunnen, want er komt ook geen elektrische Golf meer. Het lijkt erop dat alles wordt opgeschoven naar de ID-range. Of en zo ja, wanneer we een ID.1 of ID.2 kunnen verwachten is echter nog de vraag ;). Wat denk jij?