Bedrijfswagens
Home Nieuws Maak kennis met de Audi e-tron GT | Nu bestelbaar!

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Nieuw model / 30 maart 2021

Maak kennis met de Audi e-tron GT | Nu bestelbaar!

  Maak kennis met de Audi e-tron GT

  De Audi e-tron GT, het eerste volledig elektrische gran turismo-model van Audi, is nu te bestellen bij Audi Zenna. De e-tron GT is leverbaar vanaf € 104.895* en per direct bestelbaar.

  Verkoopadviseur Sam vertelt jou graag meer over de Audi e-tron GT

  Een nieuwe dimensie in opladen

  De 800-voltaccu is geheel vlak in de bodem verwerkt. Deze lithium-ionbatterij blinkt uit door efficiënt laden en ontladen. Mede dankzij de uitgekiende mogelijkheden tot recupereren bedraagt de WLTP-actieradius 487 kilometer. De innovatieve 800 volt-technologie garandeert zeer snel laden: bij een 270 kW snellader volstaat 5 minuten ‘tanken’ voor 100 kilometer extra. Het laden van 5-80% duurt circa 22 minuten.

   

  Audi e-tron GT en RS e-tron GT: nu te bestellen, in mei bij Zenna

  De Audi RS e-tron GT is net als de reguliere Audi e-tron GT en de tot 100 exemplaren gelimiteerde e-tron GT edition ZERO-modellen te bestellen bij Audi Zenna. De levering start in mei.

  De prijslijst ziet er als volgt uit:

  • Audi e-tron GT € 104.895*
  • Audi e-tron GT edition ZERO € 127.995*
  • Audi e-tron GT edition ZERO Competition € 127.995*
  • Audi RS e-tron GT € 146.295*

  De kernfeiten: vier deuren, vijf zitplaatsen

  De Audi e-tron GT quattro laat zien wat vooruitgang daadwerkelijk betekent. Hij is sportief, van topkwaliteit en comfortabel. De ‘sportstoelen plus‘ voorin met geïntegreerde hoofdsteunen en opstaande zijwangen zitten voortreffelijk, ook met een sportieve rijstijl.

  Sportieve prestaties e-tron GT

  Van een Gran Turismo mag je sportieve prestaties verwachten en die komen er ook! Deelektrische Audi accelereert in 4,1 seconden van 0 naar 100 km/u en heeft een begrensde topsnelheid van 245 km/u. De twee elektromotoren die zich op de voor- en achteras bevinden zijn samen goed voor 530 pk. Met deze krachtige motoren passeert de e-tron na 15,8 seconden de 200 km/u. En dit met een WLTP actieradius van maximaal 487 kilometer. De actieradius wordt mogelijk gemaakt door de twee elektromotoren die samen 476 oftewel 530 pk realiseren. Het koppel bedraagt 640 Nm.

  RS e-tron GT nog vlotter

  De Audi RS e-tron GT heeft nog krachtigere prestaties. Deze heeft ook de beschikking over twee elektromotoren die goed zijn voor maximaal 646 pk. De motoren zijn goed voor 320 en 160 kW. De RS e-tron GT sprint in 3,3 seconden van 0 naar 100 km/u en heeft een maximale WLTP actieradius van 452 kilometer. Het koppel bedraagt 830 Nm en de topsnelheid is 250 km/u. De batterijcapaciteit van beide uitvoeringen bedraagt 85 kWh netto en het gewicht is respectievelijk 2300 en 2305 kg.

  De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

  * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

  ** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.