Alleen uit voorraad leverbaar

Nu tot € 20.000 voordeel op een e-tron GT uit voorraad

De Audi e-tron GT is momenteel alleen uit voorraad leverbaar. In de zomer van 2024 zal dit model een facelift krijgen. Meld je hier aan om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws. 

Bekijk de voorraad

Ideeën bepalen de toekomst

De verhoudingen van een gran turismo – laag, breed en een grote wielbasis – maken duidelijk dat sportiviteit en gebruiksgemak hier samengaan. Het sculpturale carrosserieontwerp straalt kracht en prestaties uit. lees hieronder meer!

Upgrade jouw Audi: al vanaf 99!

Upgrade jouw Audi met een van onze aantrekkelijk geprijsde accessoire packs. Bescherm het interieur van jouw Audi met het Protection pack of ga goed voorbereid op pad met het Audi Care pack. 

Bekijk alle accessoire packs

Uitvoeringen

Uitvoeringen

Download brochure
  • e-tron GT

    RS

    Vanaf € 156.700,-

    • Audi singleframe in zwart glanzend
    • Velgen, gegoten lichtmetaal 20"
    • Sportstoelen plus (14-voudig elektrisch verstelbaar)
    • Adaptive air suspension
    • Stalen remmen met tungsten carbid coating
    Ik ben geïnteresseerd
  • e-tron GT

    GT quattro

    Vanaf € 112.980,-

    • Audi singleframe in Heklagrijs
    • Sportstoelen (8-voudig elektrisch verstelbaar)
    • MMI navigatie plus
    • Audi virtual cockpit
    • Onderstel met demperregeling
    Ik ben geïnteresseerd

SLIMME LAADPUNTEN

Vallei Auto Groep biedt de slimme laadpunten van Cube Charging. Onderweg laden bij ruim 100.000 laadpunten in Europa kan eenvoudig met de laadpas of handige laadsleutelhanger. Onze mobiliteits adviseurs helpen je graag verder om de meest passende laadoplossing voor jou samen te stellen. Daarbij wordt rekening gehouden met de laadbehoefte, de mogelijkheden van de elektriciteitsaansluiting, het laadstation en niet te vergeten de laadmogelijkheden van de auto.

Meer over laadoplossingen

e-tron GT

Future is an attitude

De Audi e-tron GT concept is een directe link naar de nabije toekomst. Deze vierdeurs coupé met zijn lange wielbasis heeft de proporties van een klassieke gran turismo, overgoten met modern Audi-design. Ook de aandrijflijn is volledig toekomstbestendig en bovendien goed voor sportautoprestaties. Verder beschikt deze elektrische auto over de beroemde Audi quattro-vierwielaandrijving.

e-tron GT

Cherish the old. Embrace the new.

De e-tron GT concept toont een richting waarin de Audi-designtaal zich in de toekomst kan ontwikkelen. Het slanke, langgerekte silhouet met de coupéachtige daklijn borduurt voort op de Sportback-filosofie, nu met een groter aandeel voor het passagiersgedeelte.

 

e-tron GT

Nieuw, maar vertrouwd – een evolutionair ontwerp

De Audi singleframe siert de voorkant. Deze bekende grille is dit keer vooral in de breedte ontworpen en onderverdeeld in segmenten. Bovendien is sprake van een subtiele 3D-werking. Opvallend aanwezig is het verlichte e-tron-logo, dat ook op de achterkant zit. De boodschap is duidelijk: dit is een elektrische bolide. Tot slot wijzen we u nog op de slanke buitenspiegels. Hun vorm benadrukt de slanke, elegante uitstraling van deze gran turismo concept car.

 

e-tron GT

Een moderne uitstraling

De achterlampen van de Audi e-tron GT concept strekken zich uit over de volle autobreedte. Op de hoeken daarvan zitten dezelfde pijlvormige elementen als in de koplampen. Net zoals voorop is ook hier het e-tron-logo verlicht; het is verwerkt in de achterbumper.

 

e-tron GT

Een stijlvolle stroomlijn

Hoe gunstiger de aerodynamica, hoe lager het stroomverbruik uitvalt en des te meer kilometers u op een acculading rijdt. Dat is precies de reden dat de Audi e-tron GT concept in de ontwerpfase de windtunnel heeft bezocht. Voorsprong door techniek zijn we immers aan onze stand verplicht. Zo vermindert de speciale vorm van de voorklep ongewenste luchtwervelingen. Zelfs het design van de 22 inch vijfspaaks velgen helpt om de luchtweerstand te verlagen. Bovendien creëert het wielontwerp een verkoelend effect voor de remmen. Onderaan de achterkant geleidt een grote diffuser de luchtstroom. Ook het relatief lage autogewicht heeft een gunstige impact op verbruik en actieradius. Dat is bereikt dankzij de toepassing van aluminium in combinatie met staal en een koolstofvezel dak.

 

e-tron GT

Vertrouw op quattro

De Audi e-tron GT concept heeft een krachtige elektrische aandrijflijn met quattro-techniek. Elke wielas heeft zijn eigen synchrone motor met permanente magneet. Het resultaat is vierwielaandrijving. De verdeling van de aandrijfkracht is elektronisch geregeld, zowel per as als per wiel. Hierdoor is de tractie optimaal. De platte accu die als het ware tussen de assen is uitgesmeerd, geeft de Audi e-tron GT concept een laag zwaartepunt. Tel daar de permanente vierwielaandrijving bij op en u bent verzekerd van een uitstekende rijdynamiek en levendigheid, gepaard met een soeverein weggedrag.

 

Ik heb interesse

Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen. Contactreden valt binnen deze categorie: Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info. De lead wordt opgevolgd door: De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter). - PON's Automobielhandel B.V. - Callcenter Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via: E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Er was een probleem met het verzenden. Controleer de melding(en) en probeer het opnieuw.
De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.