Bedrijfswagens
Home Nieuws De Audi e-tron GT en RS e-tron GT zijn nu te bestellen!

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Nieuw model / 19 februari 2021

De Audi e-tron GT en RS e-tron GT zijn nu te bestellen!

  De e-tron GT, het eerste volledig elektrische gran turismo-model van Audi, is nu te bestellen bij Audi Zenna. De Audi e-tron GT is leverbaar vanaf € 104.895* en per direct bestelbaar.

  Een nieuwe dimensie in opladen

  De 800-voltaccu is geheel vlak in de bodem verwerkt. Deze lithium-ionbatterij blinkt uit door efficiënt laden en ontladen. Mede dankzij de uitgekiende mogelijkheden tot recupereren bedraagt de WLTP-actieradius 487 kilometer. De innovatieve 800 volt-technologie garandeert zeer snel laden: bij een 270 kW snellader volstaat 5 minuten ‘tanken’ voor 100 kilometer extra. Het laden van 5-80% duurt circa 22 minuten.

  Audi e-tron GT en RS e-tron GT: nu te bestellen, in mei bij de dealer

  De Audi RS e-tron GT is net als de reguliere Audi e-tron GT en de tot 100 exemplaren gelimiteerde e-tron GT edition ZERO-modellen met ingang van vandaag te bestellen bij Audi Zenna. De levering start in mei.

  De prijslijst van de Audi e-tron GT ziet er als volgt uit:

  • Audi e-tron GT € 104.895*
  • Audi e-tron GT edition ZERO € 127.995*
  • Audi e-tron GT edition ZERO Competition € 127.995*
  • Audi RS e-tron GT € 146.295*

  De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

  * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

  ** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.