Bedrijfswagens
Home Nieuws De nieuwe Volkswagen Arteon: stijlvoller, sportiever en intuïtiever

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Nieuw model / 10 november 2020

De nieuwe Volkswagen Arteon: stijlvoller, sportiever en intuïtiever

  Maak kennis met de nieuwe Arteon

  De sportiefste en meest luxe Volkswagen ooit is in een nieuw jasje gestoken. Met de nieuwe Arteon hoef je nooit meer te kiezen tussen extravagant en elegant. Hij is het allebei. En de nieuwste features en slimme assistenten? Zitten er allemaal in. Met zo’n uitstraling is het moeilijk om niét op te vallen.

  Het kenmerkende Arteon-design is verder verfijnd met nieuwe elementen. LED-dagrijverlichting over de hele voorzijde van de auto maakt nu deel uit van de standaarduitrusting. De Arteon Shooting Brake is compleet nieuw. Hij dankt zijn sportief-elegante looks onder meer aan een lange daklijn en brede wielkasten. Daarbij biedt hij de ruimte en het gebruiksgemak van een estate.

  In het volledig nieuwe interieur van beide modellen valt de exclusieve uitstraling op. Een blikvanger is de nieuwe cockpit met een digitaal instrumentenpaneel en de connectiviteitsfeatures van We Connect. Ook op het gebied van assistentiesystemen zijn de nieuwe Arteon-modellen helemaal van nu. Zo maakt Travel Assist gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk en met het Active Lighting System fungeren zelfs de LED-koplampen als assistentiesysteem, bijvoorbeeld door bochten al te verlichten nog voor de berijder de stuurbeweging inzet.

  Bekijk de uitvoering

  Image

  R-Line Business +

  Vanaf € 48.950

  • Velgen 'Sebring' 18 inch
  • Navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Media'
  • Digitaal instrumentenpaneel (Digital Cockpit Pro)
  • Koplampverlichting LED Plus
  • Dynamische grootlichtassistent (Dynamic Light Assist)
  • Multifunctioneel lederen stuur
  • Travel Assist incl. Lane assist en Emergency assist
  • Keyless Access

  Op zoek naar meer ruimte? De nieuwe Arteon Shooting Brake!

  Dezelfde elegante uitstraling en slimme features, alleen dan met meer ruimte. De Arteon Shooting Brake combineert het comfort, de luxe en het karakter van de Arteon met een stuk grotere bagageruimte.

  Meer uitstraling. Meer ruimte

  Met een stoere LED-strip die de grille met de koplampen verbindt en nieuwe achterlichten valt de Arteon Shooting Brake gelijk op. En dat ‘ie een flink stuk groter is, is natuurlijk ook niet te missen. Vanbinnen krijg je daar 5 centimeter meer hoofdruimte op de achterbank en een bagageruimte van 565 liter voor terug. Klap je de achterbank neer? Dan is de laadvloer bijna 2,10 meter en de kofferruimte een riante 1.632 liter. Of die nieuwe eettafel of de verhuisdozen van je vrienden in je auto passen, hoef je dus niet meer over te twijfelen.

  Slimme technologie

  Met Travel Assist als slimme bijrijder heb je altijd een extra paar ogen op de weg. Je omstanders worden op veilige afstand gehouden en filerijden wordt grotendeels overgenomen. Geen held in parkeren? Geen probleem, de Arteon Shooting Brake helpt je een handje! Met Park Assist herkent de Arteon Shooting Brake vrije ruimtes en stuurt je er feilloos in. Je hoeft alleen de auto in zijn achteruit te zetten, je stuur los te laten, zachtjes gas geven en tot slot te remmen. Zo gepiept.

  Ruim en comfortabel

  Geniet elk moment van je rit. Met het uitnodigende, ruime en comfortabele interieur van de Arteon Shooting Brake is dit geen enkel probleem. Als extra kies je zelf welke kleur de verlichting in je interieur heeft. En je rijdt graag een stukje om wanneer je de massagefunctie van de ErgoComfort stoelen hebt ontdekt. Snappen we helemaal!

  Baanbrekende verlichting

  Zowel de koplampen als achterverlichting zijn voorzien van LED-verlichting inclusief dynamisch karakter, deze geeft een 3D effect wanneer je remt of je richting aangeeft. Zo ben je niet meer te missen op de weg. Ook is er de in- en uitstap verlichting die je de weg naar en uit de auto leidt.

  Bekijk de uitvoering

  Image

  R-Line Business +

  Vanaf € 49.490

  • Velgen 'Sebring' 18 inch
  • Navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Media'
  • Digitaal instrumentenpaneel (Digital Cockpit Pro)
  • Koplampverlichting LED Plus
  • Dynamische grootlichtassistent (Dynamic Light Assist)
  • Multifunctioneel lederen stuur
  • Travel Assist incl. Lane assist en Emergency assist
  • Keyless Access
  • Elektrisch bedienbare achterklep (Easy Open)