Bedrijfswagens
Home Nieuws Evolutie en revolutie vinden elkaar in vernieuwde SEAT Ibiza en Arona

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Nieuw model / 9 april 2021

Evolutie en revolutie vinden elkaar in vernieuwde SEAT Ibiza en Arona

  • Ibiza: bestseller voor SEAT met bijna 6 miljoen verkochte auto’s
  • Arona uitgegroeid tot belangrijke pijler onder SEAT: op één na bestverkochte SEAT in 2020
  • Wereldpremière vernieuwde Ibiza en Arona op 15 april om 10.00 uur

   

  Met de introductie van de vernieuwde SEAT Ibiza en Arona geeft SEAT de twee compacte modellen nieuw leven. De opgefriste Ibiza en Arona combineren een ‘geëvolueerd’ exterieur met een revolutie in het interieur. De digitale wereldpremière van de twee vernieuwde SEATs vindt plaats op 15 april aanstaande om 10.00 uur.

  SEAT Ibiza en Arona

  De SEAT Ibiza speelt een ongekend grote rol in het succes van SEAT. Sinds de introductie van de compacte hatchback in 1984 heeft de Ibiza zich ontpopt tot de meest succesvolle SEAT ooit. Naar verwachting gaat de vernieuwde Ibiza binnenkort voor een passend vervolg zorgen. Daarbij weet hij zich gesterkt door de eveneens vernieuwde Arona stads-SUV, die nu een robuuster design met nog nadrukkelijkere offroad-looks krijgt.

  “Met bijna 6 miljoen verkochte auto’s gedurende vijf modelgeneraties is de SEAT Ibiza een ferme pijler onder het succes van SEAT,” verklaart Wayne Griffiths, President van SEAT en CUPRA. “Ook de Arona wordt steeds belangrijker voor ons merk, en was afgelopen jaar het op één na bestverkochte SEAT-model wereldwijd. Het opgefriste design en de vele upgrades – waarbij de nadruk ligt op digitalisering en connectiviteit – maken de vernieuwde Ibiza en Arona nu nog aantrekkelijker voor een brede groep consumenten.”

   

   

  Interesse in de vernieuwde Ibiza en Arona?

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws