Multivan Bulli Edition & Economy Business

Extra rijk uitgerust en scherp geprijsd: alleen uit voorraad leverbaar 

Ontdek de Multivan Bulli Edition en Economy Business. Deze uitvoering van de Multivan is standaard extra rijk uitgerust en daarnaast extra scherp geprijsd vanaf € 51.990. Daarnaast profiteer je van € 3.500 inruilpremie.

Bekijk de uitvoeringen

Alleskunner opnieuw uitgevonden

Omdat je een flexibele, ruime bus zoekt die met z’n tijd meegaat. Omdat je iedereen een veilige ruimte wilt bieden. En… omdat je geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Daarom is er de compleet nieuwe Volkswagen Multivan. Vooruitstrevend design, plug-in hybride, slimme assistenten, premium personenauto-comfort, multifunctioneler dan ooit. En dat zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen.

 

Uitvoeringen

Uitvoeringen

  • De Multivan

    Bulli Edition

    Vanaf € 59.990,-

    • Full-led koplampen
    • Glazen panorama dak
    • Anti-diefstalalarm
    • Grille in hoogglans zwart met chroomstrips en verlichting
    • Bulli badge op voorschermen
    • 7 stoelen
    • Lichtmetalen velgen 18" 'Toshima' in antraciet
    Ik ben geïnteresseerd
  • De Multivan

    Economy Business

    Vanaf € 51.990,-

    • Anti-diefstalalarm
    • 3-zone 'Air Care Climatronic'
    • Parkeerhulp 'Park Assist'
    • Licht en zicht pakket
    Ik ben geïnteresseerd
Bedrijfswagens

Hoogwaardige materialen in het interieur

Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen die de nieuwe Multivan een verfijnde, premium uitstraling geven. Standaard beschikt hij over de Digital Cockpit Pro, een 10 inch multimediadisplay. En het standaard multifunctioneel lederen stuurwiel met de 100% tiptronic laat vrijwel niets te wensen over. Bovendien kan je de kleuren van uw interieur zelf instellen met Multicolour Ambient Lighting. Of het nu gaat om wit licht voor het vinden van verloren voorwerpen, een warme gele tint voor een ontspannende avond of een kleurrijk spel van kleuren.

Multivan

Combineert design en veiligheid

De nieuwe IQ .Light LED matrix-koplampen met LED dagrijverlichting zijn niet alleen een hoogtepunt die de nieuwe Multivan al van veraf zodanig herkenbaar maakt - ze zijn ook bijzonder intelligent. Dit komt doordat het verlichtingscontrolesysteem de rijsituatie detecteert en interactief overschakelt van dimlicht naar grootlicht. Bovendien zorgt hij voor een optimale verlichting van de weg, want tot de functionele uitrusting behoort ook de "Dynamic Light Assist ", het niet-verblindende permanente grootlicht. De IQ.Light detecteert tegemoetkomend verkeer en kan afzonderlijke lichtbundels specifiek uitschakelen om tegenliggers niet te verblinden. Dankzij innovatieve camera- en radarsystemen verlicht de dynamische bochtverlichting de bocht al voordat je hem indraait.

 

Flexibeler, lichter en verwarmbaar

Een groot voordeel van de nieuwe Multivan is de neerklapbare en gemakkelijk uitneembare afzonderlijke stoelen achterin, die het nu nog gemakkelijker maken om de verschillende zitopstellingen te realiseren. Zo kun je tegenover elkaar zitten, met de multifunctionele tafel in het midden, alle stoelen in de rijrichting plaatsen of soms helemaal geen stoelen voor het vervoer van grote voorwerpen. Je kunt de zitplaatsindeling in een paar eenvoudige stappen veranderen. Dankzij het systeem met één zitplaats kunt je nu ook de zitplaatsen aan slechts één kant van het voertuig verwijderen en aan de andere kant bagage of fietsen plaatsen. Het nieuwe, unieke stoelconcept zorgt voor een besparing van gewicht van ongeveer 25 procent. Een ander hoogtepunt: voor het eerst kunnen de buitenste zitplaatsen in het passagierscompartiment worden verwarmd - zodat ook de achterpassagiers er op koude winterdagen warm bij zitten.

 

Multivan

Twee schuifdeuren - openen zonder sleutel en wegrijden

De nieuwe Multivan is nu standaard leverbaar met twee schuifdeuren. We hebben de in- en uitgang geoptimaliseerd. De nieuwe Multivan is optioneel verkrijgbaar met de Easy Open-functie, waarmee je de schuifdeuren en de achterklep kunt openen met gebarenbediening. Je hoeft alleen maar je voet onder de sensor te plaatsen en de deuren gaan automatisch open. Het sleutelloze start- en vergrendelingssysteem "Keyless Advanced " van je nieuwe Multivan herkent je: zo kun je je nieuwe Multivan starten en wegrijden zonder je sleutel te gebruiken.

 

Ik ben geïnteresseerd in de Multivan

Multivan

Een superslim interieurconcept

De nieuwe Volkswagen Multivan introduceert een superslim interieurconcept. Dankzij de volledig vlakke vloer, het innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen stoelen kun je de Multivan indelen zoals je wilt. Daarnaast maakt de elektromechanische parkeerrem de weg vrij voor een ruime doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. De nieuwe multifunctionele tafel schuif je over de rails naar je ideale plek. Of schuif ingeklapt tussen de voorstoelen. En voilà, je hebt een comfortabele middenconsole.

 

Multivan

eHybrid met plug-in hybride-aandrijving

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Het kan met de nieuwe Multivan eHybrid met plug-in hybride-aandrijving. Helemaal klaar voor een nieuw tijdperk en het rijdt heerlijk. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat je afstanden tot 49 kilometer ⁠2 100% elektrisch kan afleggen. Kortom: meer rijplezier, lager brandstofverbruik en lokaal CO2-vrij rijden.

 

Multivan

Iemand die met je meedenkt

De dagen dat je alles zelf moet doen zijn voorbij. Het optionele intelligente assistentiesysteem IQ.DRIVE van de nieuwe Multivan maakt halfautomatisch rijden mogelijk in druk reis- of woon-werkverkeer door tijdelijk het sturen, accelereren en remmen over te nemen. Als de juiste infrastructuur beschikbaar is, kan het optionele Car2X contact leggen met andere weggebruikers. Op die manier weet je van tevoren wat je te wachten staat. De IQ.Light LED matrix koplampen denken ook voor u. In combinatie met de "Dynamic Light Assist" schijnen ze dynamisch op en neer en sturen ze de bochten in voordat u dat doet..

 

Multivan

Een kwestie van houding

Vanaf de verhoogde bestuurdersstoel heeft u altijd goed zicht op de verkeerssituatie - en alle relevante informatie recht voor uw ogen. De digitale cockpit "Pro" is elegant geïntegreerd in het vrij zwevende instrumentenpaneel en biedt u een brede keuze aan instellingsmogelijkheden. Kies uw favoriete scherm uit drie weergaven. Of configureer de twee-ogen layout zoals u wenst. Muziektitels met originele covers, telefooncontacten met opgeslagen portretten, radiostations met logo's: bijna alles is hier mogelijk. Zelfs kleuraanpassing via de sfeerverlichting of de weergave van een grote navigatiekaart..