Bedrijfswagens
Home Nieuws Hoe werkt inruilen van je oude auto bij private lease?

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

auto inruilen private lease

Private Lease / 3 februari 2021

Hoe werkt inruilen van je oude auto bij private lease?

  Heb je nu een eigen auto, maar wil je overgaan tot private lease? Je kunt jouw gebruikte auto bij Zijm inruilen. Wij leggen graag uit hoe het inruilen van je oude auto bij private lease werkt. En kom erachter wat je terugkrijgt voor jouw huidige auto.

  Het maakt niet uit wat jouw reden is om jouw gebruikte auto in te ruilen, op een gegeven moment is het gewoon tijd voor een nieuwe. De voornaamste reden is dat een gebruikte, oudere auto op lange termijn stijgt in onderhoudskosten. Dit moment wil je voor zijn, daarom is het verstandig om de auto tijdig in te ruilen.

  Auto inruilen bij private lease

  Wanneer je een nieuwe auto wilt leasen, is het mogelijk om bij Zijm jouw huidige auto in te ruilen. Er zitten meerdere voordelen aan jouw auto inruilen bij Zijm. Zo hoef je de auto niet zelf te verkopen. Je kunt de auto direct bij de dealer inruilen. Kortom: jij hoeft geen moeite te doen, geen afspraken te maken met particulieren en geen proefritten.

  Wil je weten wat jouw huidige auto waard is? Doe de Kenteken check of laat de auto door ons taxeren.

  Kan ik mijn huidige auto inruilen op een private lease contract?

  Is jouw huidige auto gekocht? Dan is het mogelijk dat je je huidige auto aan ons verkoopt. Het bedrag krijg je dan op je rekening en kun je gebruiken voor de eerste maanden/jaren van het leasecontract. Het is met private lease niet mogelijk om vooruit te betalen. Dit betekent dat je het bedrag, dat je hebt ontvangen met de verkoop van je auto, moet reserveren voor de komende maanden/jaren. Indien je dat geld wilt gebruiken voor het betalen van je leasecontract natuurlijk.

  Wil je weten hoeveel jouw auto waard is?

  Wat krijg ik terug voor mijn auto?

  Zoals hierboven al is aangegeven, kun je de auto bij Zijm laten taxeren. Hoe dit werkt? Je kunt een aanvraag doen om de auto te taxeren. De verkoper zal na de aanvraag aan de hand van foto’s en gegevens over de auto een taxatie maken. Wanneer je ervoor kiest om de auto bij ons in te ruilen, krijg je de inruilwaarde direct op je rekening gestort.

   

  Wil je weten hoeveel jouw auto waard is?

  Wil jij overgaan tot private lease?

  Wil je na het inruilen van jouw auto overgaan tot private lease? Je rijdt dan voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe auto, zonder lasten! Je hoeft enkel de benzine zelf te regelen.

  Wist je dat..

  Wanneer je jouw auto inruilt bij Zijm kun je dit bedrag gebruiken om de maandlasten te verlagen!

  Bekijk ons private lease aanbod en bereken direct jouw maandbedrag