Bedrijfswagens
Home Nieuws De nieuwe SEAT Ateca is getest!

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Sales / 13 oktober 2020

De nieuwe SEAT Ateca is getest!

  De redactie van het Algemeen Dagblad, Autowereld.com en AutoRai.nl maakt kennis met de vernieuwde SEAT Ateca in een nieuwe uitvoering (de Xperience) en in de FR-uitvoering. Deze nieuwe variant van de Ateca heeft robuuste looks en een nadrukkelijk offroadkarakter. Maar de vernieuwde Ateca staat ook bol van de features die de veiligheid en het comfort naar een nog hoger niveau tillen.

  De Ateca past als een jas

  Het AD schrijft als volgt: “Bij een facelift hoort tegenwoordig ook een opwaardering van de veiligheidssystemen en de Ateca is geen uitzondering. Dergelijke snufjes passen goed bij de gebruiksvriendelijke SEAT Ateca. Ook al is hij nieuw, je trekt hem aan als een oude jas.”

  Klik hier om het hele artikel op AD.nl te lezen.

  Veelzijdige en allround SUV

  AutoRai.nl-presentator Bart Oostvogels reed de gloednieuwe Ateca in FR-uitvoering voor een uitgebreide rij-impressie en was direct enthousiast over de SUV: “Aan de basis heeft SEAT niet gesleuteld. Helemaal niet erg, want de Ateca is nog altijd een veelzijdige, comfortabele allround familie-SUV met voldoende ruimte, ook op de achterbank en in de bagageruimte. Je krijgt alleen nu meer technologie voor je munten. Daarmee is de Ateca weer helemaal bij de tijd en klaar om er weer een paar jaar tegenaan te gaan.”

  Klik hier om zijn hele artikel op AutoRai.nl te lezen.

  Geslaagde facelift

  De restyling is in de ogen van de redactie van Autowereld.com in ieder geval geslaagd: “Met deze facelift kan de SEAT Ateca wel weer even mee. Hij oogt bijdetijds en de veiligheid is opgewaardeerd met de allernieuwste systemen.”

  Lees de volledige test op AutoWereld.com.

  De SEAT Ateca staat inmiddels in onze showroom!

  Kom hem bekijken of vraag direct een offerte aan