Bedrijfswagens
Home Nieuws Het interieur van de nieuwe Volkswagen ID.3

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Sales / 17 november 2020

Het interieur van de nieuwe Volkswagen ID.3

  Kom binnen. Hoe vind je het interieur?

  De Volkswagen ID.3 is niet alleen compleet anders van buiten, maar ook van binnen. Met opvallend veel ruimte. Dus zet je tas lekker neer, ga zitten en relax met de sfeerverlichting die je naar eigen smaak instelt. Kies uit de tien standaardkleuren (of 30 optionele kleuren). Koele of warme verlichting – het is aan jou. Neem een kijkje in het interieur van de Volkswagen ID.3. Welke opties heeft de ID.3 in het interieur?

  Wij kunnen je alvast verklappen: de ID.3 is niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen.

  Interieur ID.3 voorin

  In het interieur van de Volkswagen ID.3 valt meteen de ruimte op. Er komt veel licht binnen en er is veel glasoppervlak. Optioneel kun je kiezen voor een panorama dak. Dit is echter alleen voor de modellen met de standaardaccu. Voor de modellen met een grotere accu is een panorama dak te zwaar. Daarnaast heeft de ID.3 een groot voorruit die ver naar voren doorloopt. Lees snel verder, want er zijn nog meer features te vinden in het interieur van de ID.3…

  Wil jij snel rijden in de Volkswagen ID.3?

  De ID.3 is uit voorraad leverbaar! Private lease is ook mogelijk – vanaf € 576 per maand!

  Stoelen en spiegels

  In de ID.3 1ST Max zitten de luxere Ergo-Active stoelen die elektrisch verstelbaar zijn (en ze hebben zelfs een massagefunctie!). Bovendien heb je in de ID.3 een eigen armsteun. Je hoeft deze dus niet te delen met je buurman- of vrouw. Ook is het zitvlak verstelbaar. Dit is vooral handig voor lange mensen fijn, omdat je dan ook ondersteuning hebt aan de knieholtes. In de bekleding van de stoelen en het type stoel heb je verschillende opties, zoals een basis-, design- of comfortstoel in de kleuren grijs/zwart (voor de exacte foto’s kun je onze brochure downloaden).

  Oja, de spiegels. Deze zijn optioneel elektrisch inklapbaar en verwarmbaar (op de ID.3 1ST Plus en Max).

  Meer weten over de opties en mogelijkheden?

  Download dan hier de brochure. Wij kunnen ook samen met jou de ID.3 helemaal naar wens samenstellen. Neem hiervoor contact met ons op.

  De ID.3 starten en stoppen: hoe gaat dit in zijn werk?

  Om de ID.3 te starten, druk je allereerst op de rem om de ID.3 aan te zetten (ofwel op contact). Daarna selecteer je de gewenste rijmodus (bijvoorbeeld D) via de keuzeschakelaar rechts van het stuurwiel – met nog steeds de voet op de rem. Wil je rijden? Haal dan de voet van de rempedaal en je kunt de weg op in de ID.3. Wil je stoppen? Houd dan de rem weer ingedrukt en selecteer de rijmodus P.

  Leuk design detail: het rempedaal heeft een pauzeteken en het stroom pedaal heeft een play teken. Dit is een handig geheugensteuntje – mocht je het vergeten zijn.

  Interieur ID.3 achterin

  Wat achterin meteen opvalt is de ruimte die je hebt in de auto. Achterin is de afstand tot de voorstoel echt ruim voldoende – ook voor lange mensen! Leuk feitje: achterin heb je ook nog eens twee USB aansluitingen en twee bekerhouders in de middenarmsteun.

  Wil jij meer weten over de ID.3?

  Bijvoorbeeld over het exterieur van de ID.3 of de actieradius van de ID.3, bekijk dan onze video’s!