Bedrijfswagens
Home Nieuws Een SEAT SUV: ontdek de voordelen en modellen

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Sales / 17 maart 2021

Een SEAT SUV: ontdek de voordelen en modellen

  Comfortabel naar iedere bestemming met een SEAT SUV:

  De stoere SEAT SUV wint steeds meer terrein onder Nederlandse automobilisten. De SUV brengt je comfortabel naar elke bestemming. Of dat nou de stad is of een ruiger landschap. Elk van onze SUV modellen heeft z’n eigen karakter.

  De Arona is compact en extra betaalbaar, de Ateca perfect voor in de stad en de Tarraco kenmerkt zich door luxe en ruimte. Voor welke je ook gaat – een SEAT SUV brengt je overal, comfortabel en in stijl.

  Wat is een SUV?

  SUV staat voor Sports Utility Vehicle. SUV’s staan bekend als grotere en zwaardere auto’s. De auto’s zijn van oorsprong terreinwagens en zijn bedoeld om verschillende terreinen aan te kunnen.

  Tegenwoordig zijn SUV’s uitgerust met de luxe uitrusting van een personenauto. SUV’s hebben daardoor de ideale combinatie tussen rijcomfort, luxe, veiligheid, veel ruimte, kracht en snelheid. Sommige SUV’s hebben zelfs ruimte voor 7 personen. Dit maakt een SUV ook geschikt voor een groot gezin.

  Maar er zijn ook compacte SUV’s, waarin je tóch hoog zit én een hoge laadruimte hebt. Zo geniet je toch van alle voordelen van een SUV.

  Wil je met minder budget een comfortabel ruime SUV? Dan is zo’n compacte SUV het overwegen waard! Bijvoorbeeld de SEAT Arona.

  De voordelen van een SUV

  De SUV modellen van SEAT

  Image

  SEAT Arona

  Vanaf € 21.450

  • Laadruimte tot 1.280 liter
  • Lengte 4.138 mm
  • Trekgewicht tot 1.200 kg
  • Private lease v.a. € 309 * p/m
  Image

  SEAT Ateca

  Vanaf € 29.500

  • Laadruimte tot 1.604 liter
  • Lengte 4.381 mm
  • Trekgewicht tot 2.100 kg
  • Private lease v.a. € 488 * p/m
  Image

  SEAT Tarraco

  Vanaf € 38.395

  • Laadruimte tot 1.920 liter
  • Lengte 4.735 mm
  • Trekgewicht tot 2.300 kg
  • Private lease v.a. € 623 * p/m

  Meer weten over de modellen?

  Het rijcomfort van de SEAT SUV zelf ervaren? Kom proefrijden!

  Ben je geïnteresseerd in één van de SEAT SUV's, heb je vragen of wil je eens kennismaken?

  * SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Gelderland. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod is geldig tot en met 30 april 2021 of zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.