Bedrijfswagens
Home Nieuws Volkswagen AG verlengt fabrieksgarantie met drie maanden

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Sales / 14 mei 2020

Volkswagen AG verlengt fabrieksgarantie met drie maanden

  • Extra service voor klanten die vanwege de uitbraak van het Coronavirus COVID-19 niet op tijd naar de werkplaats kunnen komen

   

  Volkswagen AG verlengt de fabrieksgarantieperiode voor nieuwe personenauto’s van het merk Volkswagen met drie maanden. Dit geldt voor alle modellen die in of voor Europa zijn geproduceerd en waarvan de fabrieksgarantie afloopt tussen 1 maart 2020 en 31 mei 2020. De verlenging geldt gedurende drie maanden na het aflopen van de officiële fabrieksgarantietermijn.

   

  Als gevolg van COVID-19 is het voor Volkswagen-rijders soms niet mogelijk om binnen de garantietermijn een claim in te dienen bij een dealerbedrijf. Met de verlenging van de fabrieksgarantie met drie maanden biedt Volkswagen een extra service in deze uitdagende periode.

  De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.