Bedrijfswagens
Home Nieuws Volkswagen We Connect: online in contact met je Volkswagen

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Tips & tricks / 8 januari 2021

Volkswagen We Connect: online in contact met je Volkswagen

  • Real-time verkeersinformatie en kaartupdates
  • Via de app altijd in contact met je Volkswagen
  • Veiligheid en service met oa noodoproep service
  • Extra handige features voor elektrische modellen

  We Connect (voorheen Car-Net) is een verzameling van praktische online diensten voor jouw Volkswagen. Zo heb je via We Connect altijd toegang tot de belangrijkste functies van jouw auto. Denk aan extra mogelijkheden op het gebied van navigatie zoals online verkeersinformatie en inzicht in je rijgegevens.

  Heb je nu Car-Net? Maak je geen zorgen, die diensten blijven ook gewoon bestaan. Deze vind je terug in We Connect, of gewoon in het multimediasysteem van je Volkswagen.

  Starten met We Connect?

  In enkele makkelijke stappen kan jij met je Volkswagen ID gebruik maken van alle voordelen die een connected car heeft te bieden. Download gratis de We Connect app voor jouw smartphone. Afhankelijk van het besturingssysteem vind je de We Connect App voor Android of iOS in de App Store of in de Google Play Store.

  Let op! Heb je een Volkswagen ID. model?

  Daarvoor is een andere We Connect verreist, namelijk de We Connect ID.

  Maak een gebruikersaccount aan

  Zodra je de app gedownload hebt, kun je je in de app aanmelden met jouw Volkswagen ID. Indien je nog geen Volkswagen ID hebt aangemaakt, begeleidt de app jou stap voor stap door de registratie.

  Tijdens het afleverproces zal de verkoopadviseur samen met jouw onderstaande laatste stappen uitvoeren.

  Voeg jouw Volkswagen toe

  Voeg jouw Volkswagen toe met behulp van het voertuigidentificatienummer (VIN). Je vindt het VIN op jouw kentekenbewijs en op de voorruit van het voertuig.

  Activeer We Connect

  Volg tot slot voor de activering de instructies via de app. En til jouw digitale wereld van alledag naar een hoger niveau met intelligente diensten.

  Veelgestelde vragen

  We Connect is een verzameling van online diensten in jouw Volkswagen. Zo heb je altijd toegang tot de belangrijkste verkeers- en route informatie en toegang tot je belangrijkste apps op je smartphone via het infotainmentsysteem van je Volkswagen. Met de Mijn Volkswagen app heb je continu toegang tot alle belangrijke informatie over jouw auto via je smartphone. Zoals je ritregistratie, de locatie waar je je auto hebt geparkeerd of de status van je private-lease contract.

  Op dit moment is We Connect enkel te gebruiken met een smartphone op een Android- of iOs-besturingssysteem.

  Om je te registreren voor We Connect, kun je op deze pagina terecht.

  Om je aan te melden voor We Connect, kun je op deze pagina terecht.

  Het hangt van verschillende eigenschappen, zoals het type infotainmentsysteem, af of jouw model geschikt is voor We Connect. Heb je vragen over een specifiek model? Wij helpen je met je vragen. Neem hier contact met ons op.