Bedrijfswagens
Home Nieuws 5 tips voor een autovakantie in eigen land
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

Webshop / 23 september 2021

5 tips voor een autovakantie in eigen land

  Ben jij al klaar voor een zomer in eigen land? Tijdens een autovakantie Nederland zijn de vele bijzondere plekjes van ons kikkerlandje te ontdekken, maar ook een vakantie dichter bij huis vergt voorbereiding. Hieronder geven wij tips en tricks zodat je voorbereid de weg op kan!

  Tip 1: neem je fietsen mee voor extra vrijheid

  In Nederland kan je prachtige fietstochten maken door de natuur en met een fietsendrager kan je gaan en staan waar je maar wilt. De volledig opvouwbare, compacte dragers zijn makkelijk te gebruiken. Doordat de fietsendragers gemonteerd kunnen worden op de trekhaak, de achterklep of allesdragers, is er een geschikte drager voor alle auto’s. Ook zijn de fietsendragers snel te plaatsen, te verstellen en vervolgens te vergrendelen. Ideaal voor als je snel even een stukje wilt fietsen door de mooie natuur!

  Tip 2: wees voorbereid voor pech onderweg

  Er kan aardig wat tijd overheen gaan als je met pech langs de weg staat, laat staan als je onvoorbereid bent. Mocht u onverhoopt langs de weg komen te staan, dan is het uiterst belangrijk om dit duidelijk aan te geven aan uw medeweggebruikers met een gevarendriehoek en heeft u hulp bij de hand met deze calamiteitenkit, zoals veiligheidsvestjes en een verbandtas.

  Tip 3: ga op vakantie in T1 Bulli-stijl

  Het is heerlijk relaxen in deze T1 Bulli items, volledig in stijl met het iconische model van Volkswagen. Zo valt u in ieder geval lekker op wanneer u aan het genieten bent op het strand of camping. Voor de echte Volkswagen fans.

  Tip 4: neem de hond mee

  Voordeel aan vakantie in eigen land is dat de hond heel makkelijk mee kan. Om er voor te zorgen dat je hond ook een veilige reis heeft, kan je gebruik maken van een hondengordel of beschermhoes. Door de hondengordel is je hond veilig aangelijnd en kan niet gelanceerd worden bij een noodstop of onverwacht uit de auto springen bij het openen van het portier of raam (verkrijgbaar in verschillende maten). De beschermhoes is ideaal om de achterbank te beschermen tegen krassen, vocht en haren.

  Tip 5: veiligheid staat voorop

  Om de veiligheid voor kinderen te garanderen is een goed kinderzitje erg belangrijk. Bevestiging van het zitje gaat via het ISOFIX bevestigingssysteem in uw auto. ISOFIX is een internationaal gestandaardiseerd systeem voor de bevestiging van kinderzitjes in auto’s en is sinds eind 2012 zelfs verplicht bij nieuwe modellen. Zowel de hoofdsteun als de stoel zelf zijn in hoogte verstelbaar, waardoor uw kinderen de optimale ondersteuning krijgen die past bij hun lengte en gewicht.

  Bekijk al onze kinderzitjes en vind de juiste voor uw kind!