Bedrijfswagens
Home Nieuws ID.3 en ID.4 Software update 2.1 beschikbaar!
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

Werkplaats / 1 maart 2021

ID.3 en ID.4 Software update 2.1 beschikbaar!

  • De update is gratis. Wat er in de update zit? Lees verder op deze pagina voor alle informatie.
  • Al onze klanten zijn of worden geïnformeerd per mail en persoonlijk telefonisch uitgenodigd. Mail (nog) niet ontvangen? Dan kun je online je afspraak hier inplannen of contact met ons opnemen.
  • We komen je Volkswagen gratis halen (en terugbrengen) of je kunt gebruik maken van gratis vervangend vervoer.
  • We hebben een dag nodig voor de update. We spreken af wanneer we aan het werk gaan en je hoort van ons zodra de update is afgerond.

  Onze e-mail niet gehad en wil je niet wachten?

  Plan je gratis update in 5 simpele stappen direct online.

  Wat zit er in mijn software-update?

  Er staat een software update klaar voor jouw ID. Volkswagen heeft een aantal functies van je ID. nét even wat handiger gemaakt. Ook zijn er functies toegevoegd, zoals App-Connect en een upgrade van het Augmented Reality Head-up Display (geldt alleen voor de 1ST Max).

  Waarom een software-update?

  Van optimalisaties van prestaties en meer functionaliteiten: er zijn genoeg redenen om gebruik te maken van de software-update. De ID.Software-update bevat optimalisaties op het gebied van rijhulpsystemen, entertainment, waarschuwingen en displays. Ook bevat de update diverse andere verbeteringen die bijdragen aan een verhoogde systeemstabiliteit. Neem contact op met je Volkswagen dealer voor meer informatie of maak direct een afspraak.

  Uitgebreide informatie over de inhoud van de update

  Veelgestelde vragen

  Elke rijder ontvangt een e-mail met alle informatie en wordt persoonlijk door ons gebeld. Dit gebeurt gefaseerd in verband met de werkplaatscapaciteit en coronamaatregelen. Ben je nog geen klant bij Zijm? Dan hebben we je gegevens waarschijnlijk niet. Neem dan zelf even contact op.

  Het eenvoudigste is om ons telefoontje even af te wachten. Duurt je dat te lang? Plan dan online je afspraak of neem contact met ons op.

  Ja, dat kan. Bel ons via 026-3200777 of zoek je voorkeursvestiging op en bel direct.

  We hebben een dag nodig voor de update. We spreken af wanneer we aan het werk gaan en je hoort van ons zodra de update is afgerond.

  Nee, de software-update moet uitgevoerd worden door een Volkswagen dealer zoals Zijm.

  Uiteraard kan je je auto veilig inleveren en ophalen op één van onze vestigingen. Lees hier meer over onze maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

  Ja, dat kan. Geef bij het maken van je afspraak aan dat je gebruik wil maken van vervangend vervoer. Dat is gratis bij deze update. Ook bieden we de haal- en brengservice gratis aan.

  Volkswagen adviseert beschikbare updates altijd te installeren. Je kunt gebruikmaken van extra’s en verbeterde functies nadat de update is geïnstalleerd. Ook als je ID. als eens is geüpdatet biedt de nieuwste software weer extra’s en verbeterde functies.

  Deze software-update (2.1) is helemaal gratis!

  Zijm registreert je update in de Volkswagen systemen en documenteert dit in je digitale serviceplan.

  Bij Zijm kunnen we inzien welke software op je ID. is geïnstalleerd.

  Nee, de fabrieksgarantie verloopt niet.

  Nee, alle Volkswagenrijders zijn van harte welkom bij Zijm. Neem zelf even contact op als je geen mail van ons ontving.