Bedrijfswagens
Home Nieuws Flexibel mobiel met verhuur of shortlease: wat zijn de mogelijkheden?

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Zijm zakelijk / 3 september 2020

Flexibel mobiel met verhuur of shortlease: wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn genoeg redenen te bedenken om op zoek te zijn naar tijdelijk vervangend vervoer. Verhuur of shortlease bieden dan een goede invulling voor jouw vervoersbehoefte: voor een paar dagen, weken of zelfs maanden.

  Het is je vast al eens overkomen: je hebt tijdelijk een auto (of zelfs extra auto’s) nodig, maar je wilt wel flexibel blijven. Flexibel mobiel noemen wij dat. Start je bijvoorbeeld bij een nieuwe baan, maar wil je nog even je proefcontract afwachten en dus niet direct een leasecontract van 4 jaar afsluiten voor een auto? Of krijg je als werkgever te maken met een instroom nieuwe medewerkers, een nieuw gestart project met inhuurkrachten? Kortom, er zijn genoeg redenen te bedenken om op zoek te zijn naar tijdelijk vervangend vervoer. Verhuur of shortlease bieden dan een goede invulling voor jouw vervoersbehoefte: voor een paar dagen, weken of zelfs maanden. Wij vertellen je er graag meer over!

  Hoe los jij je mobiliteit op? Kies je voor huren of shortlease?

  Een dag, een week of een jaar, je kunt bij ons terecht voor autoverhuur van een dag tot een shortlease contract van maximaal 24 maanden. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor tijdelijke mobiliteit. Maar welke optie (huren of shortlease) past nou het beste bij jouw situatie en behoefte?

  Een auto huren

  Een auto huren heeft meestal betrekking op een relatief korte periode. Je kunt een auto huren voor een dag(deel), week of maand.

  Welke huurauto kies jij?

  Bekijk ons aanbod voor zowel privé als zakelijk gebruik.

  Wil je een auto langer dan 30 dagen huren? Dan is shortlease aantrekkelijker.

  Een auto shortleasen

  Shortlease is een leasevorm waarbij de flexibiliteit van huren wordt gecombineerd met de voordelen van een traditionele lease. Op deze manier wordt snel en eenvoudig ingespeeld op de mobiliteitsbehoefte. Short lease is in feite een huurovereenkomst voor ten minste 30 dagen. Daarna is het contract per dag opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een langlopend contract. Met shortlease betaal je een vaste prijs per maand en daarin zijn alle kosten voor autobezit inbegrepen. Daaronder vallen: belasting, onderhoud, verzekeringen en afschrijving. Je betaalt alleen nog de brandstof.

  Shortlease is tegenover huur relatief goedkoop. Dat wil zeggen dat je per dag minder betaalt dan wanneer je een auto voor bijvoorbeeld één dag of één week zou huren.

  Kortom, is flexibiliteit belangrijk voor jou en heb je de auto minimaal 30 dagen nodig? Dan is shortlease de perfecte oplossing om tegen een aantrekkelijke prijs een auto te kunnen rijden.

  Interesse in shortlease?

  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven

  Wat zijn de voordelen van huren en shortlease?

  • Behoud flexibiliteit
  • Auto’s zijn direct inzetbaar
  • Aanbod van nieuwe en jong gebruikte auto’s en keuze uit benzine, diesel of elektrisch
  • Ook beschikbaar als vakantieauto
  • Op elk moment opzegbaar, zonder enige vorm van boetebeding of welk financieel risico dan ook

  Een afspraak maken of meer informatie ontvangen?

  Geen probleem, graag zelfs! Samen kijken we graag naar de mobiliteitsoplossing die het beste bij jou past! Ook geven wij jou graag meer informatie over de mogelijkheden van huren en shortlease. Dit kan zowel in onze showrooms als telefonisch of online.

  Contact opnemen »

   

  Kortom..

  Welke mobiliteitsoplossing het beste bij jou past hangt af van de situatie. Wij bieden flexibele maatwerkmogelijkheden, voor zowel korte als lange termijn autoverhuur. Huren of shortlease kan veel voordelen opleveren voor jouw vervoersbehoefte. Zo los jij eenvoudig en snel jouw mobiliteit op, bij Zijm Autoverhuur!