Bedrijfswagens
Home Economy Service
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

Economy Service

Gaat jouw Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA al wat langer mee? Gefeliciteerd, want alle modellen van 5 jaar of ouder krijgen 15% voordeel op onderhoud bij Zijm en Zenna. Zo weet je zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele onderdelen. Dat is wel zo veilig én optimaal voor de restwaarde.

  Genieten zonder zorgen

  Genieten zonder zorgen is waar onze service voor staat. Wij kennen alle ins- en outs van jouw auto en beschikken over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij je de volgende zekerheden en voordelen bieden.

  Image
  Alles op een rijtje

  De voordelen van onze service

  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp
  • Geen verrassingen achteraf
  • De hoogste kwaliteit
  • Altijd 15% voordeel op onderhoud als jouw auto 5+ jaar is
  Image

  15% voordeel als jouw auto 5+ jaar is

  Op onderhoudswerkzaamheden krijg je 15% voordeel vanaf het moment dat jouw auto 5 jaar oud is*. Uiteraard zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en alle andere voordelen van onze service. Dat is waar Economy Service voor staat. Wel alle voordelen van de service die je van ons bent gewent, maar dan tegen een lagere prijs.

  Doordat wij al jaren ervaring hebben als een auto 5 jaar of ouder is en monteurs op de hoogte zijn van alle ins- en outs, kan er efficiënt gewerkt worden. Hierdoor en omdat er voor oudere modellen minder geïnvesteerd hoeft te worden, kan het onderhoud goedkoper aangeboden worden, zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit.

  Veel gestelde vragen

  Voor oudere modellen geldt dat wij minder hoeven te investeren in werkplaatsapparatuur en opleiding.

  Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Economy Parts, dit zijn originele onderdelen die speciaal ontwikkeld zijn voor modellen vanaf 5 jaar en ouder. Kortom: je profiteert van jarenlange ervaring.

  De boordcomputer van je auto geeft altijd ruim van tevoren aan wanneer het tijd is voor onderhoud. We adviseren om dan een afspraak in te plannen bij ons. Welk type onderhoud je auto nodig heeft is afhankelijk van het model en leeftijd van de auto. Over het algemeen geldt dat modellen van vóór 2013 iedere 2 jaar of na maximaal 30.000 km een onderhoudsbeurt nodig hebben. Voor een aantal modellen geldt 1 jaar of na maximaal 15.000 km. Modellen vanaf 2013 hebben twee aparte onderhoudsmomenten, een service-inspectie en een olieservice. Gemiddeld genomen is de service-inspectie elk jaar of na maximaal 30.000 km en de olieservice elke twee jaar of na maximaal 30.000 km.

  Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op

  Zodra je auto onderhoud heeft gehad bij de dealer, dus volgens fabrieksvoorschrift, kun je gebruikmaken van je gratis pechhulp binnen Europa. Je hebt dus geen abonnement op een andere pechhulpdienst meer nodig. Dat scheelt je al gauw € 100 per jaar. Heb je pech? Dan komen wij je helpen of schakelen we de ANWB in. We zorgen dat je altijd binnen 2 uur weer mobiel bent. Als het nodig is, krijg je een vervangende auto die je 3 dagen kosteloos mag gebruiken.

  Ja. Er is altijd vervangend vervoer beschikbaar. Een vervangende auto tegen scherpe tarieven of een gratis leenfiets. Geef bij inplannen van de werkplaatsafspraak aan welk vervangend vervoer je voorkeur heeft.

  Jazeker. Uiteraard kan dit tegelijk. De APK is dan zelfs gratis. Je betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,35. Je kunt de APK al twee maanden voor de vervaldatum laten uitvoeren.

  Dit is afhankelijk van het model en het type motor. Voor benzine- en dieselmotoren wordt bij een Long Life-onderhoudsbeurt het volgende uitgevoerd:

  • Vervangen van de motorolie en oliefilter
  • Controle van remschijven en remblokken op dikte
  • Controle van banden en bandenprofiel
  • Controle van verlichting, inclusief afstellen
  • Controle van de motor en uitlaatsysteem op lekkages
  • Controle van de distributieriem of -ketting op slijtage
  • Uitlezen van de auto om storingen te signaleren
  • Testen van de accu
  • Controle op beschikbare software-updates
  • Controleren en bijvullen van de vloeistoffen

  Economy Service biedt voor alle Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA modellen, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard).

  De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service.

  Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service.

  Elke Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis Mobiliteitservice binnen Europa

  Voorwaarden

  Economy Service biedt voor alle Volkswagen, SEAT, SKODA en Audi modellen, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

  Elke Volkswagen, SEAT, SKODA en Audi die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een Volkswagen dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in binnen- en buitenland.

  Image

  Zijm Online sales

  Verkoop van

  Audi·SEAT·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

  Image

  Zijm Online

  Verkoop van

  Audi·SEAT·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

  Image

  Zijm Bike Arnhem-zuid

  Marga Klompélaan 26, 6836 BH Arnhem

   Image

   Zijm autoverhuur Nijmegen

   Nieuwe Dukenburgseweg 13, 6534AD Nijmegen

   Image

   Zijm Arnhem (ŠKODA)

   Papenkamp 19, 6836 BC Arnhem

   Verkoop van

   ŠKODA

   Werkplaats voor

   ŠKODA

   Image

   Zenna Nijmegen

   Nieuwe Dukenburgseweg 13, 6534 AD Nijmegen

   Verkoop van

   Audi

   Werkplaats voor

   Audi

   Image

   Zenna Velp

   Florijnweg 35, 6883 JN Velp

   Verkoop van

   Audi

   Werkplaats voor

   Audi

   Image

   Zijm Nijmegen

   Nieuwe Dukenburgseweg 13, 6534AD Nijmegen

   Verkoop van

   Audi·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Werkplaats voor

   Audi·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Image

   Zijm Arnhem-Noord

   Merwedestraat 1, 6826 AB Arnhem

   Werkplaats voor

   SEAT·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Image

   Zijm Duiven

   Ratio 22, 6921RW Duiven

   Verkoop van

   SEAT·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Werkplaats voor

   SEAT·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Image

   Zijm Huissen

   Nijverheidsstraat 1, 6851 EJ Huissen

   Werkplaats voor

   SEAT·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Image

   Zijm Arnhem

   Marga Klompélaan 26, 6836 BH Arnhem

   Verkoop van

   Volkswagen

   Werkplaats voor

   SEAT·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens