Bedrijfswagens
Home Flexlease
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

Zijm Flexlease

Met Zijm Flexlease rijd je zorgeloos in een nieuwe auto voor een vast laag maandbedrag. Je hebt daarbij dezelfde voordelen als Private lease, met als extra voordeel dat Flexlease maandelijks opzegbaar is én je wordt niet financieel geregistreerd.

  Hoe werkt het?

  De vraag naar private lease blijft groeien. En dat begrijpen we. Met private lease rijd je namelijk als particulier voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe auto. Een nadeel van private lease kan zijn dat je twee, drie of soms vijf jaar aan een leasecontract vast zit. Zijm heeft hier iets op bedacht: Zijm Flexlease. Een lease overeenkomst die maandelijks opzegbaar is.

  Zijm Flexlease wordt aangeboden via Zijm lease, onze eigen leasemaatschappij. Je doet een aanbetaling van 15% (van de waarde van de auto), wij berekenen op basis van jouw gekozen model en wensen het maandbedrag en je bent klaar om te rijden in jouw nieuwe auto!

  Bij het berekenen van het maandbedrag gaan wij in dit voorbeeld uit van vier jaar. Besluit je om tussentijds te stoppen met het contract? Dan is dat geen probleem. Dat zit zo: je doet een aanbetaling, dit is 15% van de waarde van de auto. Dit bedrag wordt elke maand voor 1/48ste deel verrekend. Besluit je bijvoorbeeld na 25 maanden toch om op te zeggen? Dan houden wij de aanbetaling (in dit geval 23/48ste deel). Dit bedrag betaalde je vooraf, dus je komt nooit achteraf voor verrassingen te staan. Een andere looptijd (24, 36 of zelfs 60 maanden) is natuurlijk ook mogelijk.

  Wat is inbegrepen?

  Dit is inbegrepenDit regel jijAnders t.o.v. Private lease
  • Afschrijving
  • Afleverkosten
  • Schade & reparatie
  • Wegenbelasting
  • BTW
  • Verzekering
  • (Inter)nationale pechhulp
  • Onderhoud bij Zijm
  • Boetes
  • Tol(kosten)
  • Auto wassen
  • Brandstof
  • Optioneel: inruilauto
  • Maandelijks opzegbaar
  • Geen financiële registratie (BKR)
  • Aanbetaling 15% (van de waarde van de auto)
  Image

  Kies je merk en model

  Weet jij al voor welk model je gaat of eigenlijk nog helemaal niet? Bekijk onze complete voorraad en kom de auto eerst zelf ervaren. Wij bieden je graag een vrijblijvende proefrit aan.

  Kies de auto naar wens uit, klik op ‘offerte aanvragen’. Je kan daarbij direct aangeven dat je graag een Flexlease voorstel wilt én wilt proefrijden.

  Kom vrijblijvend proefrijden!

  Veelgestelde vragen

  Nee, er is geen vast aantal kilometers verbonden aan een Flexlease contract. Je hebt zelf de keuze uit 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 of zelfs 30.000 kilometers (per jaar). Onze verkoopadviseurs kijken graag met je mee naar jouw situatie en welke kilometrage daarbij past.

  Nee, je bent hierin vrij om te kiezen. Vaak wordt er een contract afgesloten van 24, 36, 48 of zelfs 60 maanden. Onze verkoopadviseurs kijken graag mee naar jouw situatie en welke contract hierbij past.

  Handig om te weten: De prijzen voor zowel Private lease én Flexlease die wij communiceren op onze website zijn altijd op basis van 48 maanden, tenzij anders vermeld.

  Besluit je om tussentijds te stoppen met het contract? Dan is dat geen probleem. Dat zit zo: je doet een aanbetaling, dit is 15% van de waarde van de auto. Dit bedrag wordt elke maand voor 1/48ste deel verrekend (uitgaande van een contract van 48 maanden). Besluit je bijvoorbeeld na 25 maanden toch om op te zeggen? Dan houden wij de aanbetaling (in dit geval 23/48ste deel). Dit bedrag betaalde je vooraf, dus je komt nooit achteraf voor verrassingen te staan.

  Het zou een oplossing kunnen zijn, afhankelijk van je wensen en het doel. Onze verkoopadviseurs geven je hierin graag advies. Zo hebben we naast Flexlease ook een eigen verhuur afdeling: Zijm Autoverhuur. Zij bieden voor een langere periode huurauto’s aan, ook aan particulieren. Meer informatie over shortlease? Bekijk deze pagina dan eens.

  Ja, het is mogelijk om jouw huidige auto in te ruilen. Wij betalen je dan de waarde van je auto uit. Je kan dit bedrag ook bijleggen of gebruiken als aanbetaling voor het Flexlease contract.

  Het is eventueel mogelijk om een occasion te ‘flexleasen’, alleen zullen wij dit niet snel aanraden. Vaak liggen de maandlasten dan hoger dan een nieuwe (uit voorraad) auto. Heb je nou echt je droom occasion gevonden? Dan maken wij natuurlijk graag een persoonlijk voorstel voor je.

  Ondanks dat het Flexlease contract niet BKR geregistreerd wordt, doen wij van te voren natuurlijk wel een (financiële)check. De verkoopadviseur zal jou vragen een formulier in te vullen en een aantal gegevens aan te leveren voor de aanvraag. Zaken als: inkomsten, woonsituatie, optioneel: gegevens partner etc. Op basis van deze gegevens bekijkt Zijm Lease of het mogelijk en verstandig is voor jou om een Flexlease contract af te sluiten.

  Dat is afhankelijk van waar jij op dit moment jouw Private lease contract hebt lopen.

  Heb je jouw huidige Private lease contract lopen via Volkswagen, SEAT, SKODA of Audi leasing? Dan is het niet makkelijk én voordelig om dit om te zetten in een Flexlease contract. Bij Volkswagen, SEAT, SKODA of Audi leasing geldt er namelijk na 1 jaar een tussentijdse opzegvergoeding van maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Nadat deze vergoeding door jou is betaalt, zou je een nieuw Flexlease contract aan kunnen gaan via onze leasemaatschappij, Zijm Lease.

  Heb je een Private lease contract lopen via Zijm Lease? Dan is het wél mogelijk om het contract om te zetten naar een Flexlease contract. Om dit te doen, betaal je dan nog wel de aanbetaling van 15% (van de waarde van de auto).

  Wil je hierin graag vrijblijvend advies? Onze verkoopadviseurs denken graag met je mee.