Bedrijfswagens
Zijm Lease ŠKODA

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Lease ŠKODA

Zijm biedt een compleet mobiliteitspalet aan diensten. Naast verkoop en service hoort daar ook leasing bij. Niet alleen zakelijke (full operational) lease maar ook privé lease. Alles is mogelijk van een short lease contract voor een Volkswagen Golf, een paar dagen huur van een SEAT Mii tot particuliere lease van een Audi Q7!

ŠKODA Private Lease

Private Lease ŠKODA

Bij Zijm zijn de

scherp geprijsd en verkrijgbaar voor een laag maandbedrag via Private Lease. Dat is leasing voor particulieren en all-in. Dus inclusief verzekering, belasting, onderhoud, reparaties, afschrijving en zónder bijtelling!

Bekijk alle modellen

  • Prive lease - voor particulieren!

    Jij de brandstof, wij de rest. Bij Privé lease draait het om gemak en zekerheid. Voor een vast laag maandbedrag rijd je in een gloednieuwe auto. Het voordeel? Je hoeft geen enorme investering te doen en je komt nooit voor verrassingen tijdens een werkplaatsbezoek. Heb je een inruilauto? Dan nemen wij die graag in. De waarde daarvan storten wij op je rekening óf nemen we mee in de calculatie voor een extra laag maandbedrag!

  • Full operational (zakelijke) lease

    Bij Leasing draait het om zekerheid. Je betaalt één vast maandbedrag gedurende een periode en wij zorgen dat je mobiel blijft. Hoewel wij altijd het liefst een compleet pakket aan diensten leveren kunt u zelf wel keuzes maken in componenten. Zo kunt u bijvoorbeeld besparen op de maandtermijnen door een aanbetaling te doen, te kiezen voor een verhoogd eigen risico of de brandstof zelf te regelen.

  • Verhuur (zakelijk)

    Ook hebben wij onze verhuur afdeling waar je als zakelijke klant terecht kunt wanneer je even omhoog zit. Wij leveren snel en op locatie één van onze representatieve huurauto’s. Geen bestickerde reclame zuil maar een nette, maximaal twee jaar oude Audi, Volkswagen of SEAT.

Zijm ŠKODA

Adres

Ratio 22, 6921RW DuivenRoutebeschrijving

Contact

026-3522700 info@zijm.nl

ŠKODA

Zijm ŠKODA Welkom bij Zijm ŠKODA! Met ŠKODA kiest u voor mooie, degelijke auto’s die garant staan voor jarenlang rijplezier. In onze showrooms in Nijmegen en…

Meer informatie Acties