0

Geen producten in je winkelmand.

Lease Volkswagen

Zijm biedt een compleet mobiliteitspalet aan diensten. Naast verkoop en service hoort daar ook leasing bij. Niet alleen zakelijke (full operational) lease maar ook privé lease. Alles is mogelijk van een short lease contract voor een Volkswagen Golf, een paar dagen huur van een SEAT Mii tot particuliere lease van een Audi Q7!

Direct naar Private Lease
  • Full operational (zakelijke) lease

    Bij Leasing draait het om zekerheid. Je betaalt één vast maandbedrag gedurende een periode en wij zorgen dat je mobiel blijft. Hoewel wij altijd het liefst een compleet pakket aan diensten leveren kunt u zelf wel keuzes maken in componenten. Zo kunt u bijvoorbeeld besparen op de maandtermijnen door een aanbetaling te doen, te kiezen voor een verhoogd eigen risico of de brandstof zelf te regelen.

  • Prive lease - voor particulieren!

    Jij de brandstof, wij de rest. Bij Privé lease draait het om gemak en zekerheid. Voor een vast laag maandbedrag rijd je in een gloednieuwe auto. Het voordeel? Je hoeft geen enorme investering te doen en je komt nooit voor verrassingen tijdens een werkplaatsbezoek. Heb je een inruilauto? Dan nemen wij die graag in. De waarde daarvan storten wij op je rekening óf nemen we mee in de calculatie voor een extra laag maandbedrag!

  • Verhuur (zakelijk)

    Ook hebben wij onze verhuur afdeling waar je als zakelijke klant terecht kunt wanneer je even omhoog zit. Wij leveren snel en op locatie één van onze representatieve huurauto’s. Geen bestickerde reclame zuil maar een nette, maximaal twee jaar oude Audi, Volkswagen of SEAT.

Zijm Duiven

Zijm Lease is gevestigd in Duiven. In onze showroom bij Volkswagen vindt u de gehele afdeling.

Adres

Ratio 22, 6921RW DuivenRoutebeschrijving

Contact

026-3522700 info@zijm.nl

Volkswagen Arteon

Rijklaar vanaf € 40.251,-

De kunst van elegantie. De Arteon is onze meest elegante vierdeurs ooit. De langgerekte contouren en lange wielbasis geven ‘m een exclusieve en zakelijke uitstraling.…

Meer informatie Proefrijden

Voor bedrijven die één partner en aanspreekpunt zoeken heeft Zijm een eigen lease afdeling in het leven geroepen. One-stop-shopping is het uitgangspunt. Daarnaast ontstaat er natuurlijk een scherp concurrerend tarief omdat we de auto’s zelf leveren en zelf onderhouden. Natuurlijk kunt u bij Zijm lease ook een ander merk dan Volkswagen, SEAT of Audi leasen. Leasen kan in verschillende vormen.

Vraag een offerte aan

 

Mail mij voor een afspraak!

Advies op maat?

Als accountmanager bij Zijm Zakelijk help ik u graag bij uw mobiliteitsvraagstuk. Dat betekent dat we top-to-bottom bekijken welke oplossing het beste bij uw bedrijf en situatie past.

Is koop aantrekkelijk? Of leasing? Wilt u zelf onderhoud regelen of doen wij dat voor u? En welk personeel heeft u dat een zakelijke auto rijdt? Of u nu wagenparkbeheerder bent, directeur van een MKB of ZZP’er.