Bedrijfswagens
Home Audi
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

Audi Lifetime service

Bij Zenna willen we dat u eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Audi. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als uw Audi al wat langer meegaat. Met Audi Lifetime Service kiest u voor het beste onderhoud voor uw Audi van 5 jaar en ouder en profiteert u standaard van 15% voordeel op onze onderhoudstarieven.

  Image

  COVID-19 maatregelen

  Per 19 december zijn de maatregelen omtrent COVID-19 aangepast. We rekenen op uw medewerking en begrip. Op deze pagina vindt u alle maatregelen die vanaf zondag 19 december gelden.

  1. Werkplaatsen geopend (ook Zijm Bike).
  2. Zakelijke dienstverlening gaat aangepast door.
  3. Showrooms (ook die van Zijm Bike) online geopend (fysiek gesloten).
  4. Proefritten en afleveringen zijn mogelijk.
  5. Verhuur geopend.
  6. Zijm Kappers gesloten.

  Lees hier meer

  Image

  Jouw weg naar de herfst

  Prachtige kleuren, heerlijke geuren, fascinerende wolkenpartijen. Wil jij ook genieten van de herfst? Zorg dat jouw Audi op alles voorbereid is zodat je ongehinderd op avontuur kunt. Tijdelijk profiteer je van extra voordeel op de Audi bandenwissel en Audi Originele Accessoires.

  Ontdek meer

  Image

  Audi Q4 Sportback e-tron

  Naast de Audi Q4 e-tron, staat ook de stijlvolle Audi Q4 Sportback e-tron nu bij ons in de showroom.

  Volledig elektrisch, expressief, moderne luxe en gebruiksklaar voor iedere dag. Dat is de Audi Q4 Sportback e-tron. Ervaar hem als eerste en plan uw afspraak.

  #FutureIsAnAttitude

  Ontdek meer

  Image

  Audi Lifetime Service

  Is uw Audi 5 jaar of ouder? Kies voor het beste onderhoud van uw Audi met levenservaring en profiteer standaard van 15% korting op onze onderhoudstarieven.

  Ontdek meer

  Image

  Ideas start the future

  De nieuwste mijlpaal op het gebied van toekomstgerichte mobiliteit is er: De nieuwe volledig elektrische Audi e-tron GT quattro. #FutureIsAnAttitude

  Ontdek de Audi e-tron GT

  Image

  Wij gaan elke dag voor tevreden klanten

  Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten aan onze balie. Wanneer je een Audi kiest, ga je voor design, techniek maar ook betrouwbaarheid. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u onbezorgd en trots in úw Audi weer op weg kunt.