0

Geen producten in je winkelmand.

Volkswagen Bedrijfswagens

  • Nieuw vanaf € 1.031,-
  • Modellen 5
  • Voorraad 22

Modellen

5 modellen

 

 

100% V6 Power. Amarok wint
‘International Pick-up Award 2018’

De Volkswagen Amarok is door de International Van of the Year-jury onderscheiden met de ‘International Pick-up Award 2018’. De nieuwe generatie Amarok overtuigde met zijn krachtige V6-motoren, het ruime interieur en de comfortabele stoelen. De Amarok is de eerste pick-up die deze award voor de tweede maal wint.

Bekijk de Amarok

 

 

De elektrische bedrijfswagen

1 november 2018 - 1 januari 2019

De e-crafter.

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen. Op 3 december is de e-Crafter te zien én te rijden. Kom je ook naar onze showroom?

1 september - 31 december 2018

De Crafter

Je hebt vooruitgaan. En je hebt vooruitgang. De crafter.

1 november 2018 - 1 januari 2019

De e-crafter.

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen. Op 3 december is de e-Crafter te zien én te rijden. Kom je ook naar onze showroom?

Reviews van klanten

Bekijk al onze reviews

Nieuws over de Volkswagen Bedrijfswagens

Bekijk al het nieuws

Vind de Volkswagen Bedrijfswagen die bij u past

Wij hebben altijd een ruime voorraad nieuwe en gebruikte auto’s maar niet alle auto’s leveren wij onder dezelfde voorwaarden. Zo heeft u keuze uit het product en de bijbehorende service. Op die manier altijd een auto die past bij uw wensen én budget!

Bekijk onze volkswagen bedrijfswagens voorraad

Wat is mijn auto waard?

Voordat u zich gaat oriënteren op een nieuwe auto is het natuurlijk handig dat u weet wat uw huidige auto ongeveer waard is.

Wij gaan elke dag voor tevreden klanten

Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten aan onze balie. Wanneer je een Volkswagen kiest, ga je voor design, techniek maar ook betrouwbaarheid. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u onbezorgd en trots in úw Audi weer op weg kunt.

Geïnteresseerd?

Onze verkopers zijn 6 dagen per week bereikbaar om u te helpen.