0

Geen producten in je winkelmand.

Volkswagen

  • Nieuw vanaf € 11.495,-
  • Modellen 16
  • Voorraad 156

Modellen

16 modellen

Zijm Volkswagen est. 1957

Lang, lang geleden in het verre Arnhem-Noord begon Zijm Sr. op een mooie dag… Zijm B.V.! Hieronder een video van deze prachtige vestiging of lees meer over de rijke geschiedenis van Zijm B.V.

Bekijk de video

 

Bereken 'm zelf vanaf € 379,- p/m

16 - 31 maart 2018

Extra scherp Private Lease tarief op de Volkswagen Golf Variant

De Golf Variant Zijm edition is éxtra rijk uitgerust. Zo is de auto standaard voorzien van een Executive pakket, comfort pakket, 65% getint glas achter én 16” inch lichtmetalen velgen ‘Toronto’. De nieuwe Volkswagen Golf: waar volledige veiligheid en de laatste technologie elkaar ontmoeten. Kies voor topkwaliteit, comfort en extra veel ruimte met de Golf Variant door middel van Private Lease.

De T-Roc. Vol vertrouwen. Kom snel proefrijden.

30 maart - 30 april 2018

Beleef ‘m zelf de T-roc

Durf jij een andere weg in te slaan? Ga dan voor de splinternieuwe T-Roc. Groots vakmanschap tot in de kleinste details, een eigenwijs en stoer design met ontelbare personalisatie-opties. Bekijk de T-Roc nu bij je dealer in de showroom en bestel direct.

Wij zijn voordeliger dan u denkt.

1 april - 31 augustus 2018

Is jouw auto ouder dan 5 jaar? Dan krijg je de goedkopere economy serivice

Is uw Volkswagen ouder dan 5 jaar? Dan is onderhoud bij een Volkswagen dealer helemaal geen gek idee. Want met Economy Service is het waarschijnlijk veel voordeliger dan u denkt. Want u profiteert en van een extra lage prijs voor onderhoud en u kunt weer maximaal 2 jaar of 30.000 km vooruit Daarmee bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten. Check of úw Volkswagen in aanmerking komt voor Economy Service.

  • Gratis APK bij onderhoud
  • Gratis pechhulp binnen europa
  • 2 jaar 100% garantie op werkzaamheden

Reviews van klanten

Bekijk al onze reviews

Nieuws over de Volkswagen

Bekijk al het nieuws

Vind de Volkswagen die bij u past

Wij hebben altijd een ruime voorraad nieuwe en gebruikte auto’s maar niet alle auto’s leveren wij onder dezelfde voorwaarden. Zo heeft u keuze uit het product en de bijbehorende service. Op die manier altijd een auto die past bij uw wensen én budget!

Bekijk onze volkswagen voorraad

Wat is mijn auto waard?

Voordat u zich gaat oriënteren op een nieuwe auto is het natuurlijk handig dat u weet wat uw huidige auto ongeveer waard is.

Wij gaan elke dag voor tevreden klanten

Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten aan onze balie. Wanneer je een Volkswagen kiest, ga je voor design, techniek maar ook betrouwbaarheid. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u onbezorgd en trots in úw Audi weer op weg kunt.

Geïnteresseerd?

Onze verkopers zijn 6 dagen per week bereikbaar om u te helpen.