Bellen

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760
0

Geen producten in je winkelmand.

  • Rijklaar vanaf € 27.140,-
  • Bijtelling 22 %
  • Energielabel c

De Audi A1 Sportback herdefinieert het segment van de compacte auto’s. Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro. Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren.

Vanaf de herfst van 2019 zal het A1 assortiment worden uitgebreid. De Audi A1 Sportback komt met een stoer broertje: De Audi citycarver. De Audi A1 citycarver is een cross-over met veel pluspunten. Hij is sterk, sportief, inspirerend en modern. Zijn unieke design geeft hem een eigen uitstraling en omdat hij in hoge mate is te personaliseren, kan iedereen er zijn eigen touch aan geven.

 
 

De Audi A1 Sportback

Royaal, sportief en karaktervol.

Consumentenadviesprijs: vanaf € 27.140

Private lease: vanaf € 349* p/m

De Audi A1 citycarver

Een expressieve trendsetter.

Consumentenadviesprijs: vanaf € 29.645

Private lease: vanaf € 399* p/m

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

Reviews van klanten

Bekijk al onze reviews

Nieuws over de Audi A1

Bekijk al het nieuws

Wij gaan elke dag voor tevreden klanten

Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten aan onze balie. Wanneer je een Audi kiest, ga je voor design, techniek maar ook betrouwbaarheid. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u onbezorgd en trots in úw Audi weer op weg kunt.

Geïnteresseerd?

Onze verkopers zijn 6 dagen per week bereikbaar om u te helpen.