0

Geen producten in je winkelmand.

Audi A4

  • Rijklaar vanaf € 39.360,-
  • Bijtelling 22%
  • Energielabel a

De Audi A4

Hij is als klassieke limousine, praktische Avant maar ook als robuuste Allroad Quattro en snelle S4. Om het rijtje compleet te maken is de Audi A4 Avant leverbaar als bi-fuel, de G-tron. Dat is schoner (en voordeliger) rijden op aardgas.

Bekijk nu de facelift van de Audi A4 Limousine en Avant.

 

 

Lees hier meer en blijf op de hoogte!

2 januari - 31 maart 2019

Audi Lease editions

De Audi Lease editions zijn uitermate interessant voor de zakelijke rijder. Deze speciale uitvoeringen zitten boordevol aantrekkelijke opties, maar die worden niet volledig doorberekend.

2 januari - 31 maart 2019

Audi S line editions

Het sportieve design en de krachtige uitstraling van de S line edition maakt direct indruk. Deze speciale uitvoering is beschikbaar voor de A3, A4, A5, A6, Q2, Q5 en de Q7.

VOORDEEL tot €12.350

2 januari - 31 maart 2019

S line black editions

Meer karakter, meer stijl. De donkere designkenmerken en sportieve uitrusting van de Audi S line black editions zijn een duidelijk statement. Strak, zwart, onderscheidend. Pure road presence.

3 januari - 31 maart 2019

GRATIS S tronic-automaat

Bij Audi streven we naar perfectie. Elke dag weer. De Audi A4 en A5 brengen die perfectie binnen handbereik. Tijdelijk zijn beide modellen* standaard voorzien van S tronic automaat. Wees er snel bij, want de oplage is gelimiteerd!

voordeel tot €20.730,-

15 februari - 31 maart 2019

Audi voorraaddeals

Op zoek naar een scherpe deal? Dan bent u bij Audi Zenna aan het juiste adres! Want als u nu kiest voor een nieuwe Audi uit onze geselecteerde voorraad, dan profiteert u van een voordeel dat oploopt tot ruim € 20.000,-!!

Reviews van klanten

Bekijk al onze reviews

Nieuws over de Audi A4

Bekijk al het nieuws

Wij gaan elke dag voor tevreden klanten

Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten aan onze balie. Wanneer je een Audi kiest, ga je voor design, techniek maar ook betrouwbaarheid. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u onbezorgd en trots in úw Audi weer op weg kunt.

Geïnteresseerd?

Onze verkopers zijn 6 dagen per week bereikbaar om u te helpen.

 

 

Nieuws in aantocht!

Ontvang elke maand het laatste nieuws,

de lopende acties en ontwikkelingen bij Zijm.