Bedrijfswagens
Home Audi Audi e-tron GT
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

A

Audi e-tron GT

 • Nieuw vanaf

  € 107.851,-

 • Voorraad

  2

 • Bijtelling

  12%

  Audi e-tron GT: pure sportiviteit

  De Audi e-tron GT is pure sportiviteit en moderne luxe. De elektrische Audi e-tron GT quattro combineert een elektrische aandrijving met een herkenbare Audi-uitstraling. De e-tron GT is een vierdeurs coupé met een lange wielbasis, hij heeft de proporties van een klassieke gran turismo en is overgoten met modern Audi-design.

   

  VermogenAcceleratie 0–100 km/hLaadsysteem
  350 kW
  4,1 sec
  800 v

  Audi introduceert nieuwe remmen

  Met de introductie van de e-tron GT brengt Audi ook nieuwe remmen op de markt. Deze remmen zijn voorzien van wolfraamcarbide. Ten opzichte van reguliere remmen zijn deze remmen maar liefst 30 procent slijtvaster. Daarnaast produceren deze remmen 90 procent minder remstof.

  Kies je ervoor de RS e-tron GT aan te schaffen, dan wordt deze standaard geleverd met de nieuwe remmen.

  Natuurlijk kun je ook kiezen voor de beste remprestaties met keramische remmen. Deze optie is er voor beide uitvoeringen.

  Meer weten?

  Bekijk onderstaande video waarin verkoopadviseur Sam meer uitlegt over het exterieur en interieur.

  Kenmerken van de Audi e-tron GT

  • Stijlvolle stroomlijn

  De gunstige stroomlijn zorgt ook voor functionele details. Van de slimme luchtinlaten aan de voorkant via de luchtgeleidende wielkasten tot aan de in het oog springende achterdiffuser. Afhankelijk van de rijomstandigheden wordt de aerodynamica actief aangepast.

  De verdeling van de aandrijfkracht is elektronisch geregeld, zowel per as als per wiel. Hierdoor is de tractie optimaal. De platte accu die als het ware tussen de assen is uitgesmeerd, geeft de Audi een laag zwaartepunt. Tel daar de permanente vierwielaandrijving bij op en je bent verzekerd van een uitstekende rijdynamiek en levendigheid, gepaard met een geweldig weggedrag.

  • LED koplampen

  De optionele matrix-ledkoplampen met Audi-laserlicht zijn een belangrijk element in het vooruitstrevende carrosserieontwerp. Deze lampenunits vallen ook op door de blauwe X-vormige componenten erin.

  • Lichtstrook met animatie

  Over de volle breedte van de achterkant loopt een strook met verlichting. Die kan een lichtanimatie vertonen. De LED achterlichten eindigen in een tweepuntige vorm. Voor het eerst op een Audi: de gecombineerde achteruitrijlampen annex knipperlichten.

  • Actieradius

  De e-tron GT heeft een actieradius van 487 kilometer (WLTP). Het accupakket bevindt zich in de wagenbodem. Laden kan op verschillende manieren en ook nog een extra snel tot aan 270 kW aan gelijkstroom. In het laatste geval biedt de e-tron GT al 100 kilometer reikwijdte na slechts vijf minuten laden.

  Op verschillende manieren is er gewerkt om de maximale actieradius te vinden, zonder afbreuk te doen van de sportieve prestaties. De aerodynamische elementen als de elektronisch aangestuurde achterspoiler en luchtinlaten dragen bij aan een perfecte stroomlijn en zodoende minder luchtweerstand. Daar beschikt de e-tron GT ook over een warmtepomp die de restwarmte van het accupakket gebruikt voor de interieurverwarming. Op deze manier wordt er ook geen capaciteit van de accu gevraagd om de auto van binnen te verwarmen.