Bellen

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760
0

Geen producten in je winkelmand.

Audi e-tron

  • Rijklaar vanaf € 71.900,-
  • Bijtelling 4% (> €50.000 = 22%)
  • Energielabel a

Electric has gone Audi

Een echte Audi, maar dan volledig elektrisch. Dat is de Audi e-tron: een krachtige en ruime SUV met een perfecte wegligging dankzij de quattro vierwielaandrijving. Virtual mirrors, MMI-systeem met touch response, virtual cockpit en talloze andere innovaties maken de e-tron in alle opzichten vooruitstrevend.

 
 

De nieuwe Audi e-tron 50 quattro

Consumentenadviesprijs: vanaf € 71.900
Netto bijtelling: vanaf € 280 p/m*

 

Laadcapaciteit

71 kW

Opladen bij high-power laadpunt

30

minuten voor 80%

Actieradius

300 km**

De Audi e-tron 55 quattro

Consumentenadviesprijs: vanaf € 84.100
Netto bijtelling: vanaf € 396 p/m*

 

Laadcapaciteit

150 kW

Opladen bij high-power laadpunt

30

minuten voor 80%

Actieradius

411 km**

 

Vanaf nu te reserveren.

Audi e-tron 50 quattro.

Snelle beslissers kunnen een productieplaats reserveren. De Audi e-tron 50 quattro combineert sportieve prestaties met een hoge efficiency. Net als zijn krachtigere broer, de e-tron 55 quattro, heeft deze nieuwe versie een elektromotor op de voor- en achteras. De eerste exemplaren van de Audi e-tron 50 quattro komen als zeer aantrekkelijke Launch editions naar Nederland.

Meer informatie over de Audi e-tron 50 quattro

 

Dynamisch rijden en een elektrische

aandrijving

De Audi e-tron wordt aangedreven door twee elektromotoren. Daarmee versnelt de e-SUV vlot vanuit stilstand. Voluit wegrijden doet denken aan een sportauto. De elektrische vierwielaandrijving, een nieuwe generatie van quattro, zorgt daarbij voor optimale tractie en dynamiek. De Audi e-tron voelt zich niet alleen thuis in het drukke Nederlandse verkeer, maar is ook een genot om te rijden op lege, kronkelende wegen. De quattro-aandrijving is actief als de situatie daarom vraagt. Het aandrijfkoppel wordt variabel over de assen en wielen verdeeld.

 

 

Voor welke kleur gaat u?

Een keer wat anders dan zwart of grijs? Bij Zenna kiest u de kleur die u wenst. Niet uit het boekje, nee écht de kleur die u wilt. Neem uw favoriete kleur lippenstift mee of dat ene kledingstuk wat zo mooi bij u past. Wij zorgen dat uw e-tron wordt voorzien van precies dezelfde kleur.

 

Bijtelling, actieradius, investeringsaftrek, milieu... Wat is voor u de reden om elektrisch te gaan rijden?

* Alle prijzen vermeld op deze pagina zijn op basis van de prijzen die geldig zijn vanaf de vierde week in 2019, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 51,75% en geldt bij tenaamstelling in 2019.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.