Bedrijfswagens
Zenna Audi Audi e-tron

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

 

Weer volop leverbaar!
 

 

Vraag een offerte aan >

 

Bekijk voorraad >

De Audi e-tron 50 quattro

Consumentenadviesprijs: vanaf € 62.700
Netto bijtelling: vanaf € 295 p/m*

 

Laadcapaciteit

71 kW

Opladen bij high-power laadpunt

30

minuten voor 80%

Actieradius

300 km**

De Audi e-tron 55 quattro

Consumentenadviesprijs: vanaf € 80.400
Netto bijtelling: vanaf € 456 p/m*

 

Laadcapaciteit

150 kW

Opladen bij high-power laadpunt

30

minuten voor 80%

Actieradius

411 km**

 

Audi e-tron 55 quattro.

Gaan en staan waar u wilt en een nieuwe vorm van mobiliteit. De eerste volledig elektrische Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen.

 

Consumentenadviesprijs vanaf € 80.400*.
Lease vanaf € 1.017,- excl. btw en laadkosten.
Netto bijtelling vanaf € 456 p.m.**

 

 

De Audi e-tron 55 quattro

 

Dynamisch rijden en een elektrische

aandrijving

De Audi e-tron wordt aangedreven door twee elektromotoren. Daarmee versnelt de e-SUV vlot vanuit stilstand. Voluit wegrijden doet denken aan een sportauto. De elektrische vierwielaandrijving, een nieuwe generatie van quattro, zorgt daarbij voor optimale tractie en dynamiek. De Audi e-tron voelt zich niet alleen thuis in het drukke Nederlandse verkeer, maar is ook een genot om te rijden op lege, kronkelende wegen. De quattro-aandrijving is actief als de situatie daarom vraagt. Het aandrijfkoppel wordt variabel over de assen en wielen verdeeld.

 

 

Voor welke kleur gaat u?

Een keer wat anders dan zwart of grijs? Bij Zenna kiest u de kleur die u wenst. Niet uit het boekje, nee écht de kleur die u wilt. Neem uw favoriete kleur lippenstift mee of dat ene kledingstuk wat zo mooi bij u past. Wij zorgen dat uw e-tron wordt voorzien van precies dezelfde kleur.

 

Bijtelling, actieradius, investeringsaftrek, milieu... Wat is voor u de reden om elektrisch te gaan rijden?

*

Alle prijzen vermeld op deze pagina zijn op basis van de prijzen die geldig zijn vanaf de vierde week in 2019, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

**

Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 51,75% en geldt bij tenaamstelling in 2019.

***

Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.