Bellen

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760
0

Geen producten in je winkelmand.

Audi Q3

  • Rijklaar vanaf € 48.375,-
  • Bijtelling 22
  • Energielabel c

De Audi Q3 heeft veel allround talenten. Hij heeft een sterke uitstraling, waarbij aan de voorkant de octagonale Singleframe-grille in het oog springt. Zijn ruime interieur met talrijke praktische details levert veel gebruiksgemak op. Zo is de achterbank over vijftien centimeter verschuifbaar en is de achterbankleuning in zeven standen te zetten.

Vanaf medio oktober zal er een nieuw lid worden toegevoegd aan de Q3-familie: de Audi Q3 Sportback. De Audi Q3 Sportback is 16 mm langer en 29 mm lager dan de Audi Q3. Hij heeft de vlotte looks en sportieve uitstraling van een coupé en hij biedt de kracht en praktische eigenschappen van een SUV. Ook de modernste voorzieningen voor infotainment en connectiviteit en de omvangrijke standaarduitrusting dragen bij aan het rijplezier.

 
 

Audi Q3

Allround talent.

Consumentenadviesprijs: vanaf € 48.375

Private lease: vanaf €585* p/m

Audi Q3 Sportback

Stijvolle SUV-coupé.

Consumentenadviesprijs: vanaf € 51.315

Private lease: nnb

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

Reviews van klanten

Bekijk al onze reviews

Nieuws over de Audi Q3

Bekijk al het nieuws

Wij gaan elke dag voor tevreden klanten

Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten aan onze balie. Wanneer je een Audi kiest, ga je voor design, techniek maar ook betrouwbaarheid. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u onbezorgd en trots in úw Audi weer op weg kunt.

Geïnteresseerd?

Onze verkopers zijn 6 dagen per week bereikbaar om u te helpen.