Bedrijfswagens
Home Audi Audi Q4 e-tron
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

A

Audi Q4 e-tron

 • Nieuw vanaf

  € 48.295,-

 • Voorraad

  22

 • Bijtelling

  12%

  Nu te bestellen

  Vooruitstrevend design en comfort staan voorop bij de Audi Q4 e‑tron en dat is terug te zien in 4 unieke en aantrekkelijke Launch editions. Kies de uitvoering die volledig past bij uw gevoel voor luxe of sportiviteit en stel de Audi Q4 e‑tronvervolgens geheel naar wens samen. U heeft hierbij de keuze uit twee accupakketten: de Q4 35 e‑tron en de Q4 40 e‑tron.

   

  • Consumentenadviesprijs v.a.: € 48.295
  • Netto bijtelling v.a.: € 262 p.m.
  • Full operational lease tarief v.a.: € 585 p.m (op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar)

  Herkenbaar e-tron

  Doordat hij designelementen met de e-tron deelt, laat de Q4 e-tron direct zien een elektrisch aangedreven Audi te zijn. Punten van overeenkomst zijn onder meer de gesloten grille, de uitgesproken ‘quattro’-wielkasten en het duidelijk geaccentueerde plaatwerk rond de dorpels, dat duidt op de aanwezigheid van een batterij.

  De Q4 e-tron heeft dankzij de licht aflopende daklijn een zeer dynamisch silhouet en 22-inch wielen versterken de sportiviteit van het ontwerp nog eens. De achterlichtunits zijn door middel van een lichtband met elkaar verbonden.

  Zeer innovatief is de ‘Solar Sky’-lak van het studiemodel: het reflecteert bepaalde golflengtes van zonlicht op effectieve wijze en draagt zo bij aan het verminderen van de opwarming van het interieur. Dit is comfortabel voor de inzittenden en draagt uiteindelijk bij aan minder energieverbruik van de airconditioning.

  Ruim en innovatief interieur

  Ondanks zijn compacte afmetingen (lengte 4,59m, breedte 1,90m en hoogte 1,61m) heeft de Q4 een zeer ruim interieur. Hij heeft geen traditionele middentunnel en een wielbasis van maar liefst 2,77m. Door de lichte kleuren in het interieur wordt het ruimtelijke karakter nog eens benadrukt. Het innovatieve interieur biedt een virtual cockpit en een groot head-up display met augmented reality, touch elementen in het stuur en boven de middenconsole een 12,3 inch touchscreen scherm.