0

Geen producten in je winkelmand.

Audi Q8

  • Rijklaar vanaf € 109.155,-
  • Bijtelling 22%
  • Energielabel e

De Audi Q8 is er! Wil je hem zelf ervaren, plan dan een proefrit in.

Meer weten over de nieuwe Audi Q8?!

 

De nieuwe Audi Q8.
Character unleashed.

De Audi Q8 geïnteresseerd? Hij is nu beschikbaar. U heeft keuze uit 3 verschillende pakketten.

Meer informatie? vraag een offerte aan!

Deze zomer geeft Audi een nieuwe definitie aan prestige. De nieuwe Audi Q8 staat voor aantrekkingskracht, optimale prestaties en vooruitgang. Het progressieve design van de nieuwe Audi Q8 brengt de karakteristieke lijnen van een coupé samen met de ruimte van een SUV. De perfecte balans tussen kracht en schoonheid.

De standaard 20-inch lichtmetalen velgen, LED-verlichting voor en achter en de vormgeving met een knipoog naar de oer-quattro maken de nieuwe Audi Q8 de meest aantrekkelijke SUV in zijn segment.

Als u niets wilt missen, dan kunt u zich inschrijven voor de Q8-nieuwsbrief. U ontvangt dan als eerste beelden en relevante informatie.

Bekijk ook – het nieuwe gezicht van de Audi’s Q-familie

MaxMin

 

It’s a way of life.

De nieuwe Audi Q8 combineert op indrukwekkende manier de emotionele lijnen van een sportieve coupé met de ruimte van een SUV. Zijn toonaangevende design is een verrijking van uw leven. Een karakter met zelfvertrouwen. Ontdek met ons de 8ste dimensie.

Meer weten over de Audi Q8

 

Ontspannen reizen.
Een oase van rust.

In de nieuwe Audi Q8 zijn de dashboardfuncties zoveel mogelijk gedigitaliseerd. Dat zorgt voor een strak interieur, terwijl de modernste technieken evengoed aan boord zijn. Digital Core noemen de Audi-ontwerpers dit designprincipe. Alles is ondergebracht in overzichtelijke menu’s en heel veel is te personaliseren.

Reviews van klanten

  • Geen reviews aanwezig...

Nieuws over de Audi Q8

Bekijk al het nieuws

Wij gaan elke dag voor tevreden klanten

Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten aan onze balie. Wanneer je een Audi kiest, ga je voor design, techniek maar ook betrouwbaarheid. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u onbezorgd en trots in úw Audi weer op weg kunt.

Geïnteresseerd?

Onze verkopers zijn 6 dagen per week bereikbaar om u te helpen.