Bedrijfswagens
Home Audi Audi Q8

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

E

Audi Q8

 • Nieuw vanaf

  € 93.549,-

 • Voorraad

  1

 • Bijtelling

  22%

  De Audi Q8. Character unleashed.

  De nieuwe Audi Q8 staat voor aantrekkingskracht, optimale prestaties en vooruitgang. Het progressieve design van de nieuwe Audi Q8 brengt de karakteristieke lijnen van een coupé samen met de ruimte van een SUV. De perfecte balans tussen kracht en schoonheid.

  De standaard 20-inch lichtmetalen velgen, LED-verlichting voor en achter en de vormgeving met een knipoog naar de oer-quattro maken de nieuwe Audi Q8 de meest aantrekkelijke SUV in zijn segment.

  Welke modellen en uitvoeringen zijn er beschikbaar?

  Voor een actueel overzicht aan beschikbare modellen en uitvoeringen download u de brochure. Heeft u een vraag over een specifieke uitvoering? Neem dan (online) contact met ons op.

  Bekijk al onze Audi Q8 Acties

  Bekijk hier alle lopende acties van Zijm Audi. Naast professioneel advies bieden wij ook de scherpste prijzen aan. Alles voor een tevreden klant!

  Image

  1 april - 30 juni 2021

  Audi Inruilpremies

  Koopt u een nieuwe Audi bij Zenna dan profiteert u nu tijdelijk van extra veel inruilpremie op diverse Audi modellen! Hoeveel uw Audi inruilvoordeel is, ontdekt u maar op één manier... Vraag een inruilvoorstel aan! Inruilpremies gelden op de meeste modellen. Nieuwsgierig? Een inruilvoorstel maken wij eenvoudig via bijvoorbeeld WhatsApp of een online contactformulier.

  Bekijk de actie