Bedrijfswagens
Home Volkswagen Volkswagen e-up!

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

A

Volkswagen e-up!

 • Nieuw vanaf

  € 23.475,-

 • Voorraad

  0

 • Bijtelling

  8%

   

  Actieradius>
  250 km*
  Opgeladen in
  +/- 4 uur**

  Volkswagen e-up!

  Ver, verder, verst.

  Van Amsterdam naar Brussel op één lading.

  De e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer* maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg. Begin 2020 staat ‘ie in de showroom, maar nu al kun je de nieuwe e-up! reserveren bij je dealer.

  Waarom een elektrische auto?

  • Zuinig en milieubewust
  • Sneller optrekken
  • Geen BPM en wegenbelasting
  • Voor zakelijke rijders: slechts 4% bijtelling

  Meer over elektrisch rijden >

   

   

  Houd mij op de hoogte

  Actieradius > 250 km*.

  Lekker compact, dat is de e-up! wel. En de techniek die in de nieuwe e-up! zit ook. Door alle slimme innovaties hebben we het voor elkaar gekregen om de actieradius flink op te schroeven. De grotere accu zorgt ervoor dat je op één volle accu meer dan 250 kilometer* rijdt. Ideaal voor woon-werkverkeer, want de gemiddelde Nederlander rijdt in slechts 46 kilometer heen en weer naar z’n werk. Voor de laadtijd hoef je het ook niet te laten: in iets meer dan 4 uur zit de accu al voor 80% vol**. Snelladen tot 80% duurt maar 1 uur**.

  Bekijk onze acties voor de e-up!

  Bekijk hier alle lopende acties van Zijm Volkswagen. Naast professioneel advies bieden wij ook de scherpste prijzen aan. Alles voor een tevreden klant!

  Image

  27 maart - 31 december 2020

  Economy Service. Lage onderhoudsprijzen. 100% Volkswagen.

  Gaat jouw Volkswagen al wat langer mee? Dan kom je in aanmerking voor voordelig onderhoud en reparaties bij Zijm.

  Bekijk de actie

  * Het genoemde aantal kilometers is de indicatieve maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

  ** De indicatieve laadtijd is 4 uur en 8 minuten voor 80% en geldt voor een wallbox op wisselstroom (7,2 kW). Met een 40 kW-gelijkstroomlader en het Combined Charging System (CSS) duurt opladen tot 80% maar 1 uur.