Bedrijfswagens
Zijm Volkswagen Volkswagen ID.3

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch.

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

 

Dit is wat we nu weten.

Als eerste komt de ID.3 1ST naar Nederland. Deze limited edition heeft de 58 kWh accu die je een comfortabele actieradius geeft van 420 km*. Je herkent de ID.3 1ST aan de badges opvallende Play/Pauze pedalen en rijke uitrusting. Navigatie, digitale radio, 18 inch velgen en verwarmbare voorstoelen zijn op alle drie uitvoeringen standaard. De verwachte vanafprijs voor de ID.3 1ST ligt onder de € 40.000.

De ID.3 1ST is de eerste uitvoering. Na de ID.3 1ST volgt de complete line-up van de ID.3. Die begint bij de instapversie met 330 km** actieradius. Die krijgt in Duitsland een vanafprijs van minder dan € 30.000. Daarboven vind je de versie met 58 kWh en 420 km** actieradius, dezelfde accu als in de ID.3 1ST. Verwacht een Nederlandse prijs van minder dan € 36.000. Het topmodel van de ID.3 krijgt 550 km** actieradius; de prijs is nog niet bekend.

Lees hier verder over de ID.3

Licht met IQ

Altijd perfect zicht, in iedere rijsituatie, onder alle weersomstandigheden. Dat comfort bieden de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen. Simpel gezegd maken deze koplampen het mogelijk altijd met groot licht te rijden, waarbij de IQ Lights er voor zorgen dat tegenliggers niet verblind worden (Dynamic Light Assist). Deze LED matrix-technologie bepaalt zelf de lichtsterkte aan de hand van de weg- en weersomstandigheden. Dit biedt veiligheid voor zowel de bestuurder als de tegenligger. En, niet onbelangrijk: ze zien er ook nog eens goed uit. De ID.3 is standaard uitgevoerd met de slimme IQ.DRIVE features, zoals Lane Assist (houdt de auto binnen de lijnen van de rijstrook) en Adaptive Cruise Control (houdt een veilige afstand tot voorliggers). Alle features en voordelen van IQ.DRIVE ontdek je hier.

Interactieve interieurverlichting

Als een goede vriend helpt de ID.3 je in het dagelijks leven. De verlichting in de auto is interactiever dan ooit. De auto begroet je, helpt je navigeren en vertelt je wanneer je moet remmen om ongelukken te voorkomen. De auto kan je zelfs waarschuwen voor naderende weggebruikers als jij uit de auto stapt.

Al enthousiast geworden van de ID.3? Dat snappen we!

Image

Wij gaan elke dag voor tevreden klanten

Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten aan onze balie. Wanneer je een Volkswagen kiest, ga je voor design, techniek maar ook betrouwbaarheid. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u onbezorgd en trots in úw Audi weer op weg kunt.