Bedrijfswagens
Home Volkswagen Volkswagen ID.3
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

A

Volkswagen ID.3

 • Nieuw vanaf

  € 33.990,-

 • Voorraad

  13

 • Bijtelling

  16%

  Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch

  Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

  Ervaar de ID.3 nu zelf. Plan je proefrit!

  Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden en wil je de ID.3 in het echt ervaren?

  Image

  Tot 542 kilometer rijbereik

  De ID.3 heeft verschillende accuvarianten met een actieradius van 330 tot 542 km*. Welke versie je ook kiest, je hebt vrijwel altijd genoeg voor al je dagelijkse ritten naar kantoor, school en afspraken. Even bijladen? Binnen 35 minuten is de accu alweer voor 80 procent opgeladen**.

  Welke versie je ook kiest, je hebt vrijwel altijd aan één acculading genoeg voor al je dagelijkse ritten naar kantoor, school en afspraken.

  Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

  Voor een actueel overzicht aan beschikbare modellen en uitvoeringen download je de brochure. Heb je een vraag over een specifieke uitvoering? Neem dan (online) contact met ons op.

  Wist je dat de ID.3 je nakijkt?

  Om de ID.3 echt tot leven te brengen zijn er leuke features toegevoegd aan deze nieuwste Volkswagen. Zo “kijkt de ID.3 je na” met zijn koplampen als je langsloopt. Er zit een sensor in de sleutel waarmee hij zijn beste maatje herkent; jou. Door de nieuwste LED technieken maakt Volkswagen het mogelijk.

  Bekijk onze ID.3 acties

  Image

  3 januari - 31 maart 2022

  Zorgeloos rijden met Volkswagen Private lease

  Zorgeloos in een gloednieuwe Volkswagen wegrijden? Denk dan eens aan Volkswagen Private lease. Dan rijd je een nieuwe Volkswagen voor een scherpe all-in prijs. Je regelt alleen nog de brandstof.

  Bekijk de actie

  * Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

   

  ** Laadtijd aan een snellader (DC 100 kW) van 5% – 80% procent en de 58kWh accu.