Bedrijfswagens
Home Volkswagen Volkswagen ID.3

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

A

Volkswagen ID.3

 • Nieuw vanaf

  € 37.990,-

 • Voorraad

  6

 • Bijtelling

  8%

  Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch

  Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

  Ervaar de ID.3 nu zelf. Plan je proefrit!

  Let op: We hebben slechts één Volkswagen ID.3 ter beschikking waardoor we genoodzaakt zijn een planning te maken. We verdelen de ID.3 over onze vestigingen in Arnhem, Nijmegen en Duiven. Geef je een voorkeursvestiging aan? Dan nemen we even contact op om een afspraak te maken zodat je verzekerd bent van een proefrit, bezichtiging en/of adviesgesprek.

  Image

  Tot 550 kilometer rijbereik*

  De ID.3 is er in drie accuvarianten met een actieradius die niets te wensen overlaat.

  De basis-accu (45 kWh) brengt je 330 kilometer* ver, deze batterij is te laden met maximaal 7,2 kW wisselstroom en maximaal 50 kW gelijkstroom (100 kW gelijkstroomladen optioneel). De middelste accuvariant van 58 kWh die je ook in de ID.3 1ST vindt, heeft een actieradius van 420 kilometer*. De accu kan met maximaal 11 kW (wisselstroom) of 100 kW (gelijkstroom) worden opgeladen. Met de grootste batterij (77 kWh) rijd je zelfs 550 kilometer* op een volle accu. Deze is te laden met maximaal 11 kW (wisselstroom) en 125 kW (gelijkstroom).

  Welke versie je ook kiest, je hebt vrijwel altijd aan één acculading genoeg voor al je dagelijkse ritten naar kantoor, school en afspraken.

  Wist je dat de ID.3 je nakijkt?

  Om de ID.3 echt tot leven te brengen zijn er leuke features toegevoegd aan deze nieuwste Volkswagen. Zo “kijkt de ID.3 je na” met zijn koplampen als je langsloopt. Er zit een sensor in de sleutel waarmee hij zijn beste maatje herkent; jou. Door de nieuwste LED technieken maakt Volkswagen het mogelijk.

  * De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

   

  ** Laadtijd thuis van 0-100% met een 11kW laadpaal en de 58kWh accu