Bedrijfswagens
Home SEAT SEAT el-Born

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

A

SEAT el-Born

 • Nieuw vanaf

  € nnb

 • Voorraad

  0

 • Bijtelling

  12%

 • Gebouwd op het MEB-platform van de Volkswagen Group
 • 2020 op de markt
 • Actieradius van maximaal 420 kilometer*
 • Vermogen van 150 kW / 204 pk
De el-Born is ontwikkeld in Barcelona, maar wordt op het MEB-platform gebouwd in Duitsland. SEAT is hiermee het tweede merk (na Volkswagen), die een volledig elektrische auto op het MEB-platform laat bouwen. Naar verwachting komt de el-Born eind 2020 op de markt met een actieradius (volgens WLTP) van maximaal 420 kilometer*. De el-Born accelereert in 7.5 seconden van 0 naar 100 km/u.

Sportief ogende proporties

Aerodynamica speelt een belangrijke rol bij het vergroten van de actieradius van de SEAT el-Born. Zo heeft hij geen traditionele grille, maar zijn er wel instroomopeningen lager in de neus om de batterijen te koelen. Omdat de elektrische aandrijflijn zo compact is, konden de wielen op de uiterste hoeken van de carrosserie worden gezet, wat de SEAT sportief ogende proporties geeft.

Maximale interieurruimte

Doordat de elektrische aandrijflijn weinig ruimte inneemt, kon SEAT de interieurruimte maximaliseren. In de cabine komen alle lijnen samen aan de bestuurderskant, wat benadrukt dat de focus van de el-Born op het rijden ligt. Uiteraard is het model uitgerust met een digitale cockpit en een infotainment systeem met een 10-inch scherm in het midden van het dashboard.

In 47 minuten naar 80% opgeladen

De SEAT el-Born is 150 kW/204 pk sterk en kan in 7,5 seconden van stilstand naar 100 km/u sprinten. Hij is voorzien van een 62 kWh batterijpakket dat genoeg lading heeft voor 420 kilometer WLTP-bereik. Wanneer de SEAT el-Born via een 100 kW DC-supercharger wordt opgeladen, is de auto binnen 47 minuten tot 80 procent vol.

Een geavanceerd hittemanagementsysteem maximaliseert de actieradius van de SEAT el-Born, zelfs bij extreme buitentemperaturen. De warmtepomp van het voertuig zorgt ervoor dat er zo min mogelijk elektriciteit voor koeling of verwarming wordt gebruikt, wat zo’n 60 kilometer aan bereik scheelt. Erg nuttig in extreem koude of warme landen.

Semi-autonome systemen

Tot slot ondersteunt de SEAT el-Born zijn bestuurder met een hoge mate van connectiviteit en enkele semi-zelfrijdende systemen. Hij is niveau 2-autonoom, wat betekent dat hij in een aantal situaties zelf kan sturen, accelereren en afremmen. Ook profiteert de SEAT el-Born van onder meer Intelligent Park Assist.

 

Bekijk onze acties voor SEAT

Bekijk hier alle lopende acties van Zijm SEAT. Naast professioneel advies bieden wij ook de scherpste prijzen aan. Alles voor een tevreden klant!