Bedrijfswagens
Home ŠKODA ŠKODA ENYAQ IV

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

skoda enyaq laden

A

ŠKODA ENYAQ IV

 • Nieuw vanaf

  € 40.780,-

 • Voorraad

  11

 • Bijtelling

  12%

  Snelladen tot 80% in slechts 40 minuten

  De ENYAQ kan op drie verschillende manieren worden geladen. Dat kan thuis met zowel een 230-volt aansluiting (2.3kW) of een 11kW wallbox. Afhankelijk van de grootte van de batterij is hij op deze manier in 6 tot 8 uur op te laden. Met een DC snellader van 125 kW kan de accu naar verwachting in 40 minuten worden geladen van 10% naar 80%.

  Innovatief design

  Het innovatieve interieur van de ENYAQ iV geeft een nieuwe dimensie aan ruimte. De ruime lounge biedt plaats aan het hele gezin én bagage. Hij staat bol van de hightech connectiviteit- en infotainmentsystemen. Het centrale, 13-inch grote display is naar wens te combineren met een groot head-up display met augmented reality en de permanente internetverbinding staat borg voor doorlopend up-to-date informatie. ŠKODA past een groot aantal duurzame interieurmaterialen toe en klanten hebben keuze uit vele verschillende designs.

  SKODA ENYAQ: alle ins en outs!

   

  Welke modellen en uitvoeringen zijn beschikbaar?

  Voor een actueel overzicht aan beschikbare modellen en uitvoeringen download de brochure. Heeft u een vraag over een specifieke uitvoering? Neem dan (online) contact met ons op.

  Standaard garanties op jouw ENYAQ iV

   

  Bestel jouw ENYAQ en rijd snel