0

Geen producten in je winkelmand.

ŠKODA SCALA

  • Rijklaar vanaf € nnb
  • Bijtelling -
  • Energielabel a

In de nieuwe SCALA van ŠKODA worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van ŠKODA dat gebruik zal maken van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie mogelijk is van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwste assistentiesystemen.

  • Voorjaar 2019 bij Zijm (verwacht)
  • Vijf motoren, waarvan één op aardgas
  • Compleet vernieuwd interieur design

 

De eerste beelden

Ontdek de ŠKODA SCALA

 

Volop ruimte

De lange wielbasis van 2.649 mm staat garant voor goede rijeigenschappen en veel binnenruimte. Ook heeft de SCALA één van de grootste bagageruimtes in zijn klasse, met altijd 467 liter of 1.410 liter met de achterbank neergeklapt.

 
 

Pittige prestaties

Er worden vijf Euro 6-motoren leverbaar voor de ŠKODA SCALA: drie benzinemotoren, een diesel en (later in 2019) een krachtbron op aardgas (CNG). De prestaties variëren van 95 tot 150 pk en er is keuze tussen tussen handgeschakelde transmissie of zeventraps DSG-automaat.

Sportief rijgedrag

De ŠKODA SCALA is zelfs met standaard chassis al buitengewoon veilig en wendbaar. Wie echter kiest voor de optionele Sport Chassis Preset krijgt een 15 mm verlaagd onderstel met dempers die via het Driving Mode Select-menu kunnen worden ingesteld op Normal of Sport.

 
 

Nieuwe naam voor nieuw compact model

De naam stamt af van het Latijnse woord ‘scala’, dat letterlijk ‘trap’ of ‘ladder’ betekent. De naam staat ook synoniem voor de volgende grote stap van ŠKODA in het compacte segment.

ŠKODA-logo

Eerste Europese ŠKODA-model met nieuw gestileerd ŠKODA-logo aan de achterzijde.

 
 

Gebaseerd op de VISION RS

De nieuwe SCALA vertaalt het aansprekende design van de onlangs op de Autosalon van Parijs onthulde ŠKODA VISION RS concept car door naar een productiemodel.

Reviews van klanten

  • Geen reviews aanwezig...

Nieuws over de ŠKODA SCALA

Bekijk al het nieuws

Wij gaan elke dag voor 5 sterren dienstverlening

Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten in onze showroom. Wanneer je een ŠKODA kiest, ga je voor design, techniek maar ook betrouwbaarheid. Het is onze taak ervoor te zorgen dat jij onbezorgd en trots in jouw ŠKODA rondrijdt.

Geïnteresseerd?

Onze verkopers zijn 6 dagen per week bereikbaar om u te helpen.