Bellen

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760
0

Geen producten in je winkelmand.

Volkswagen Beetle

  • Rijklaar vanaf € 28.150,-
  • Bijtelling 22%
  • Energielabel a

De Volkswagen Beetle

Weinig auto’s staan zo in ons geheugen gegrift als de Kever. En nu is de legende terug, maar anders dan je misschien verwacht. De nieuwe generatie heeft naast de herkenbare familietrekjes namelijk ook een flinke dosis testosteron meegekregen. Dat maakt de Beetle rauwer en krachtiger dan ooit.

 

 

Wij zijn voordeliger dan u denkt.

1 april 2018 - 31 december 2019

Is jouw auto ouder dan 5 jaar? Dan krijg je de goedkopere economy service

Wij zijn voordeliger dan u denkt.

Is jouw Volkswagen ouder dan 5 jaar? Dan is onderhoud bij Zijm helemaal geen gek idee. Want met Economy Service is het waarschijnlijk veel voordeliger dan je denkt. Je profiteert namelijk van een extra lage prijs voor onderhoud en je kunt weer maximaal 2 jaar of 30.000 km vooruit. Daarmee bespaar je aanzienlijk op je onderhoudskosten. Check of jóuw Volkswagen in aanmerking komt voor Economy Service.

Bekijk de actie

Inruilvoordeel bij Zijm Volkswagen

1 juli - 27 december 2019

Volkswagen Inruilvoordeel

Inruilvoordeel bij Zijm Volkswagen

Nu tot € 2.000 extra inruilvoordeel - Tijdelijk is jouw auto nóg meer waard dan normaal! Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto extra veel inruilvoordeel. Bezoek een van onze vestigingen of vraag direct een offerte aan.

Bekijk de actie

Reviews van klanten

Nieuws over de Volkswagen Beetle

Wij gaan elke dag voor tevreden klanten

Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten aan onze balie. Wanneer je een Volkswagen kiest, ga je voor design, techniek maar ook betrouwbaarheid. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u onbezorgd en trots in úw Audi weer op weg kunt.

Geïnteresseerd?

Onze verkopers zijn 6 dagen per week bereikbaar om u te helpen.