Bedrijfswagens
Zijm Volkswagen Volkswagen Golf

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Hatchback onder de hatchbacks. Innovatief, zuinig én sportief.

Al zeven generaties lang is de Volkswagen Golf de populairste voorwielaangedreven hatchback. En nu is daar de achtste generatie bij gekomen…. Het geheim: zijn herkenbare vormgeving en betrouwbare prestaties. Ook het slimme gebruik van ruimte, de hoogwaardige afwerking en state-of-the-art technologie maken de Golf tot een succes. Met features als Active Info Display, automatische airconditioning (Climatronic) en parkeersensoren is de Golf altijd een comfortabele en veilige keuze.

De Volkswagen Golf 8

Volkswagen heeft het doek getrokken van de Volkswagen Golf 8. De nieuwste versie van het icoon oogt dynamischer dan ooit en is de enige in het ‘Golf-segment’ met standaard een volledig digitale cockpit. Hij biedt meer keuze dan ooit en slaat de brug naar elektrisch rijden met maar liefst vijf hybrideversies. Door de nieuwe indeling van het front, de innovatieve LED-verlichting (standaard) en het langgerekte silhouet, oogt de Golf dynamischer dan ooit.

De prijzen en specificaties zijn bekend… Dat betekent dat je de Golf 8 kunt bestellen!

 

Offerte aanvragen

27 maart - 31 mei 2020

Economy Service. Lage onderhoudsprijzen. 100% Volkswagen.

Gaat jouw Volkswagen al wat langer mee? Dan kom je in aanmerking voor voordelig onderhoud en reparaties bij Zijm.

Bekijk de actie
Image
Image

Wij gaan elke dag voor tevreden klanten

Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten aan onze balie. Wanneer je een Volkswagen kiest, ga je voor design, techniek maar ook betrouwbaarheid. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u onbezorgd en trots in úw Audi weer op weg kunt.