Bedrijfswagens
Zijm Volkswagen Volkswagen ID.4

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Volkswagen ID.4

  • Nieuw vanaf

    € nnb

  • Voorraad

    0

  • Bijtelling

    8%

Het beste van twee werelden

Stad. Bergen. Platteland. Waar je ook rijdt, de ID.4 voelt zich overal thuis. De nieuwste volledig elektrische Volkswagen combineert het beste van twee werelden: de stoere veelzijdigheid van een SUV met het duurzame karakter van een ID. Toekomstmuziek? Dat valt wel mee. De officiële onthulling van de ID.4 volgt nog dit jaar. Dus nog maar heel even geduld.

 

De volledig elektrische SUV

 

Elektrisch, dus inleveren op prestaties? Integendeel. De ID.4 laat juist zien hoe krachtig elektrisch rijden kan zijn. Of je nou op de A2 rijdt of in de Alpen, de ID.4 is er de baas. Optrekken gaat razendsnel. Helling van 30 procent? Eitje. En met een actieradius van 500* km hoef je je over het bereik ook geen zorgen te maken. Allemaal dankzij ons baanbrekende MEB-platform dat we speciaal voor onze ID. Family ontwikkelden. Deze elektrische SUV mag zich met recht een Volkswagen noemen.

Inclusief slimme bijrijders

De ID.4 is een auto die naar je luistert. Je route plannen? Het volgende nummer spelen? Je moeder bellen? Zeg wat je wilt en… voilà. Ook rijden er voor je veiligheid altijd een groot aantal slimme assistentiesystemen met je mee. Allemaal samengepakt in een strak en gestroomlijnd design. Beter wordt het niet.

 

 

Interesse in deze nieuwe elektrische SUV?