Bedrijfswagens
Home Volkswagen Bedrijfswagens Volkswagen ID. Buzz
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

Volkswagen ID. Buzz

 • Nieuw vanaf

  € nnb

 • Voorraad

  0

 • Bijtelling

  Iconisch elektrisch rijden

  Omdat je houdt van het design van de legendarische Volkswagen busjes. Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. En… omdat je als ondernemer graag je visitekaartje afgeeft. Met de volledig elektrische ID.Buzz Cargo brengen we de iconische T1 ‘back to the future’. De ID. Buzz gaat in de loop van 2022 in productie. Wanneer hij precies bij de dealer staat en wat de prijs van de ID.Buzz wordt, blijft nog even een verrassing. Maar het dagdromen kan beginnen.

  Iconisch elektrisch rijden. Voor Mekaar. Met de Volkswagen ID. Buzz Cargo

  Veelzijdig en ongekend innovatief

  Opladen zonder laadpaal

  Het al ruime rijbereik van de ID. Buzz Cargo wordt dankzij het zonnedak nog vergroot. Rijden, rechtstreeks op de energie van de zon. Slimme duurzaamheid – op een totaal nieuw niveau.

  De bestuurders werkplaats van de toekomst

  Zelfs al lijkt autonoom rijden nog toekomstmuziek, toch is de ID. Buzz Cargo daar nu al op voorbereid. En dat creëert volledig nieuwe mogelijkheden voor jou als bestuurder. Dankzij de volledige online verbinding kun je in de toekomst wellicht administratief werk doen, terwijl je ID. Buzz Cargo je zelf naar je volgende bestemming brengt

  Stedelijke wendbaarheid

  Smalle straten in de stad? Geen probleem voor de ID. Buzz Cargo. Dankzij zijn kleinere elektrische motor en zijn bredere wielbasis beschikt hij over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat je daarvoor laadruimte moet opofferen. Flexibel en slim – zo is de ID. Buzz Cargo.

  Altijd als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen van ID. Buzz?

  Image

  Wij gaan elke dag voor 5 sterren dienstverlening

  Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten in onze showroom. Wanneer je een Bedrijfswagen kiest, ga je voor een betrouwbaarheid, comfort en een praktische oplossing. Het is onze taak ervoor te zorgen dat jij onbezorgd en trots in jouw Volkswagen rondrijdt.