Bedrijfswagens
Home Volkswagen Bedrijfswagens Volkswagen Multivan
  • Geen producten in je winkelmand.

De nieuwe Multivan. Welkom in een nieuwe wereld.

Omdat je een flexibele, ruime bus zoekt die met z’n tijd meegaat. Omdat je iedereen een veilige ruimte wilt bieden. En… omdat je geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Daarom is er de compleet nieuwe Volkswagen Multivan. Vooruitstrevend design, plug-in hybride, slimme assistenten, premium personenauto-comfort, multifunctioneler dan ooit. En dat zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen.

Alleskunner opnieuw uitgevonden. Voor mekaar. Met de nieuwe Multivan.

Alles naar een hoger plan

Nieuw in de Multivan is het tweedelige glazen panoramadak. Het geweldige uitzicht en het vele licht zorgen ervoor dat het interieur nog ruimer voelt. Bijkomend voordeel: de maximale binnenhoogte in het midden van Multivan is hierdoor nog wat hoger. De LowE-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Premium comfort dat typisch is voor een Multivan.

Image

Familieauto, verhuisauto, naar-de-sportauto

De nieuwe Volkswagen Multivan introduceert een superslim interieurconcept. Dankzij de volledig vlakke vloer, het innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen stoelen kun je de Multivan indelen zoals je wilt. Daarnaast maakt de elektromechanische parkeerrem de weg vrij voor een ruime doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. De nieuwe multifunctionele tafel schuif je over de rails naar je ideale plek. Of schuif ingeklapt tussen de voorstoelen. En voilà, je hebt een comfortabele middenconsole.

Intelligente assistentie

Op het gebied van veiligheid is de nieuwe Multivan helemaal opnieuw uitgedacht. Tijdens je rit kijken er voortaan meer dan 20 slimme assistenten met je mee. Alles om jou en je passagiers safe en comfortabel naar je bestemming te brengen. Ook de fraaie nieuwe IQ.Light LED-matrixkoplampen dragen bij aan de veiligheid. Je hebt beter zicht en je bent optimaal zichtbaar. Daarnaast zorgt de integratie van Amazon’s Alexa voor optimale connectiviteit. Handsfree, dus kun jij je focussen op het verkeer. En natuurlijk optimaal genieten van je Multivan.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Volkswagen Bedrijfswagens en ontvang updates van de nieuwe Multivan.

Onze Bedrijfswagens acties

Image

1 oktober 2021 - 28 februari 2022

Je bus klaar voor de koude dagen

Bekijk de actie
Image

Wij gaan elke dag voor 5 sterren dienstverlening

Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten in onze showroom. Wanneer je een Bedrijfswagen kiest, ga je voor een betrouwbaarheid, comfort en een praktische oplossing. Het is onze taak ervoor te zorgen dat jij onbezorgd en trots in jouw Volkswagen rondrijdt.