Bedrijfswagens
Home Volkswagen Volkswagen Polo
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

Volkswagen Polo

 • Nieuw vanaf

  € 19.990,-

 • Voorraad

  34

 • Bijtelling

  22%

  Completer dan ooit. Compact als altijd

  Compleet nieuw ontwerp. Compleet nieuw LED-design. Compleet nieuwe veiligheidsassistenten. De Polo is compleet vernieuwd, zonder de voordelen van een compacte Volkswagen te verliezen: verrassend veel binnenruimte en heerlijk soepel draaien, keren en inparkeren. Deze Polo is meer Polo dan ooit.

  De vernieuwde Polo: nu te bestellen

  Wie zegt dat een compacte auto niet groots kan zijn? Ontdek de nieuwe Polo: innovatiever, digitaler en veiliger dan ooit. Met standaard handige features als LED-verlichting, Digital Cockpit en digitaal radiosysteem. De nieuwe Polo is zoveel meer.

  Uniek uiterlijk, typisch Polo

  Met z’n compacte formaat en opvallende accenten straalt de Polo overal waar hij rijdt. De meest opvallende feature? Dat is de voorkant, met de optionele LED-lichtstrip die de Matrix LED-koplampen verbindt. En kijk je wat dichterbij, dan zie je ook stijlvolle chromen details en de mistverlichting. Wat is jouw favoriete detail?

  Standaard alles wat je wil

  De nieuwe Polo heeft een hoop features die gewoon standaard op je auto zitten. Zoals de Digital Cockpit, airconditioning en het radiosysteem met DAB+. Afhankelijk van de uitvoering die je kiest, krijg je natuurlijk nog veel meer dan dat. Zoals interieurverlichting of een panoramadak. Zo laat je niet alleen het zonlicht binnen, maar heb je ook een prachtig zicht als je omhoog kijkt – nou ja, je medepassagiers dan.

  Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

  Voor een actueel overzicht aan beschikbare modellen en uitvoeringen download je de brochure. Heb je een vraag over een specifieke uitvoering? Neem dan (online) contact met ons op.