Bellen

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760
0

Geen producten in je winkelmand.

Volkswagen T-Roc Cabrio

  • Rijklaar vanaf € Voorjaar 2020 bij Zijm
  • Bijtelling 22%
  • Energielabel a

T-Roc Cabrio.

Ongetemde vrijheid.

 

Zorgeloos rijden met de wind door je haren, dat is vrijheid volgens Volkswagen. Daarom bereiden we ons modellengamma uit met een nieuwe cabriolet: de T-Roc Cabrio. Deze nieuwe Volkswagen combineert als geen ander het robuuste van een SUV met het comfort van een open dak. Een auto vol features, kracht en karakter. Vanaf voorjaar 2020 staat ‘ie bij de dealer, maar kun je niet wachten? Dan geven we je graag nu al een kijkje naar wat de T-Roc Cabrio te bieden heeft.

T-roc cabrio

Een metamorfose in nog geen 10 seconden.

Het meest kenmerkende aan de T-Roc Cabrio? Je raadt het al: het open dak. De softtop opent in negen seconden en sluit net zo snel, ook bij een snelheid tot 30 km/u. Dus begint de zon ineens flink te schijnen, dan is het dak er zo af. En, omdat we weten dat Hollands weer onvoorspelbaar is, zit je bij de eerste regendruppels ook in een mum van tijd weer droog.

Bekijk de T-Roc Cabrio:

 

Reviews van klanten

  • Geen reviews aanwezig...

Nieuws over de Volkswagen T-Roc Cabrio

Wij gaan elke dag voor tevreden klanten

Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten aan onze balie. Wanneer je een Volkswagen kiest, ga je voor design, techniek maar ook betrouwbaarheid. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u onbezorgd en trots in úw Audi weer op weg kunt.

Geïnteresseerd?

Onze verkopers zijn 6 dagen per week bereikbaar om u te helpen.