Bedrijfswagens
Home Volkswagen Volkswagen T-Roc Cabrio

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

B

Volkswagen T-Roc Cabrio

 • Nieuw vanaf

  € 37.390,-

 • Voorraad

  1

 • Bijtelling

  22%

  UNIEK * TIJDELIJKE ACTIE * Proefrijden in de T-Roc Cabrio?

  Schrijf je in voor 4, 5 of 6 mei. De Volkswagen T-Roc Cabrio is van 4 t/m 6 mei bij ons in de showroom. Dit zijn dan ook de dagen waarop jij een proefrit kan plannen in deze parel. Met de haren in de wind en de zon op je gezicht wie wil dat nou niet?

  Een metamorfose in nog geen 10 seconden.

  Het meest kenmerkende aan de T-Roc Cabrio? Je raadt het al: het open dak. De softtop opent in negen seconden en sluit net zo snel, ook bij een snelheid tot 30 km/u. Dus begint de zon ineens flink te schijnen, dan is het dak er zo af. En, omdat we weten dat Hollands weer onvoorspelbaar is, zit je bij de eerste regendruppels ook in een mum van tijd weer droog.

  Bekijk de T-Roc Cabrio:

   

  Een combinatie van SUV en sportief

  De T-Roc Cabrio verlegt grenzen met zijn unieke concept. Hij combineert de geliefde eigenschappen van een SUV, zoals het robuuste design en de hoge zitpositie, met de vrijheid van rijden in een cabriolet. Dé attractie van de nieuwe T-Roc Cabrio is de hoogwaardige softtop, die in nog geen 10 seconden elektrisch te openen is, ook tijdens het rijden bij snelheden tot 30 km/u. Heel handig én cool: hij kan ook op afstand met de sleutel worden geopend en gesloten.

  Voor optimale veiligheid is de cross-over cabriolet van Volkswagen voorzien van razendsnel uitklapbare rolbeugels die bij een (dreigend) ongeval bescherming bieden aan de achterpassagiers. Volkswagen heeft ook aan muziekliefhebbers gedacht: het speciaal voor de T-Roc Cabrio leverbare, 400 watt sterke 12-kanaals BeatsAudio soundsystem zorgt voor een perfecte audio-ervaring met de kap open én dicht.