Bedrijfswagens
Home Volkswagen Bedrijfswagens Volkswagen Transporter

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

A

Volkswagen Transporter

  • Nieuw vanaf

    € 19.100,-

  • Voorraad

    0

  • Bijtelling

    22%

Laadvolume tot
5,8
Laadvermogen
1386kg
Laadlengte tot
3.320mm
Rijke uitrusting
3 unieke lines

Transporter 6.1. Het icoon van nu.

De iconische Transporter zit vol innovatieve oplossingen. Met een dashboard voorzien van digitale cockpit, de gebruiksvriendelijke infotainmentsystemen, zuinige TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech assistentiesystemen is de Transporter 6.1 een echte uitblinker. Net als zijn voorgangers overigens, de T1 tot en met T6. Dat was toen, dit is nu.

Image

2 februari - 3 mei 2021

De Transporter

Voor alle vakmensen van Nederland: de Voor Mekaar Deals. Dat zijn kortingen, acties en extra’s voor iedereen. Zo heb je écht alle luxe van de Transporter Bulli voor maar € 260 extra. Een super scherp geprijsde Economy Business. Financial Lease op je Transporter vanaf € 239 per maand. En een inruilpremie op je Transporter van wel € 1.000. En... op elke Transporter krijg je nu standaard 4 jaar garantie. Zo alles bij mekaar rijdt dat toch een stuk lekkerder.

Bekijk de actie
Image

Wij gaan elke dag voor 5 sterren dienstverlening

Onze klanten, daar doen wij het voor. Als team proberen wij elke dag opnieuw te zorgen voor vrolijke gezichten in onze showroom. Wanneer je een Bedrijfswagen kiest, ga je voor een betrouwbaarheid, comfort en een praktische oplossing. Het is onze taak ervoor te zorgen dat jij onbezorgd en trots in jouw Volkswagen rondrijdt.