0

Geen producten in je winkelmand.

SEAT Ateca uitgeroepen tot AUTOBEST ‘beste koop’ in Europa

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker

  • AUTOBEST-juryleden uit 31 landen benoemen Ateca tot ‘Best Buy Car of Europe in 2017’
  • Award onderstreept: SEAT’s eerste SUV is de meest complete en vernieuwende optie voor Europese consumenten

De nieuwe Audi Q3 bij Zenna – tweede generatie van dé allrounder van Audi

Gepubliceerd op door Dorus Arts (83 weergaven)

Spectaculaire lichtshow met drones bij wereldintroductie van nieuwe Audi e-tron

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (163 weergaven)

Audi heeft in San Francisco de introductie van de nieuwe e-tron extra luister bijgezet met een spectaculaire in- en outdoor lichtshow met in totaal 850 Intel®-drones. Buiten verlichtten driehonderd drones de San Francisco-baai, waarmee de ruim 1.600 gasten werden verwelkomd die Audi voor de wereldpremière van de e-tron had uitgenodigd.

Nieuwe brandstofstickers. Hoe zit het nou?

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (108 weergaven)

Vanaf 12 oktober 2018 is het voor alle tankstations verplicht om nieuwe stickers te plaatsen op de pompen. Ook komen deze nieuwe stickers in het onderhoudsboekje en de tankklep van elke nieuwe auto. Deze regeling zal in de hele Europese Unie plaatsvinden wat voor heel wat personen de verwarring van tanken in het buitenland weg zal halen. Maar wat verandert er nou, en wat moet u binnenkort in uw tank gooien? Onderstaand een overzicht.

SEAT Ateca wint titel ‘Lesauto van het jaar 2019’

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (119 weergaven)

De rijschoolbranche heeft de SEAT Ateca uitgeroepen tot Lesauto van het Jaar 2019. Dat gebeurde tijdens de zevende editie van de Nationale Rijschooldag, die dit jaar werd gehouden bij het Autotron in Rosmalen. Rijinstructeurs konden testritten maken in bijna honderd nieuwe auto’s, waaronder de winnende Ateca. Het is niet voor het eerst dat een SEAT tot Lesauto van het Jaar is uitgeroepen. In voorgaande jaren viel de SEAT Leon liefst twee keer in de prijzen.

EERSTE PRIJZEN NIEUWE AUDI A1 BEKEND

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (56 weergaven)

Voor iedereen die sinds de onthulling van de nieuwe Audi A1 geen oog meer dicht heeft gedaan, is er goed nieuws: vanaf vandaag is Audi's kleinste te bestellen. Hij is leverbaar in vier versies, met prijzen die beginnen bij € 25.995.

Vijfsterren veiligheid: de nieuwe Volkswagen Touareg

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (90 weergaven)

Onafhankelijke (crash)tests bevestigen het hoge veiligheidsniveau Omvangrijk veiligheidspakket: hoge scores op alle individuele testonderdelen

Prinsjesdag: een overzicht van de maatregelen

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (207 weergaven)

Op Prinsjesdag heeft het kabinet de fiscale plannen voor het komende jaar aangekondigd. In dit artikel zetten we de maatregelen op het gebied van de bijtelling, BPM en het vennootschapsbelastingtarief voor je op een rij.

10 van 622 berichten Laad meer berichten