0

Geen producten in je winkelmand.

De nieuwe Audi SQ2 – dat is nog eens sportief!

Gepubliceerd op door Dorus Arts

  • Nu bestelbaar bij Zenna!
  • De hightech SQ2 is standaard compleet.
  • Audi individual - dat is nog eens persoonlijk samenstellen...

Audi e-tron: actieradius tot 417 kilometer.

Gepubliceerd op door Friso Doelen, van der (329 weergaven)

Auto-accessoires huren – 3 redenen waarom dat een slimme keuze is

Gepubliceerd op door Renske Zijm (329 weergaven)

Veel mensen kopen hun auto-accesoires zoals dakdragers, sneeuwkettingen, fietsendragers of dakkoffers. Huren van deze artikelen echter is een opkomende trend. Er wordt tegenwoordig steeds meer gehuurd en wij denken dat dit alleen maar meer gaat worden. Dat zie je niet alleen bij accessoires namelijk. Momenteel zijn er 41 duizend deelauto's in Nederland en grote gemeentes willen dat over drie jaar het aantal deelauto's verdubbeld is tot 100 duizend. Wanneer je een auto niet meer bezit - maar deelt, huurt of gebruik maakt van private lease dan wil je óók die dure accessoires niet meer bezitten. Voor een auto zónder dakrails heb je namelijk andere dragers nodig dan een auto mét dakrails. Voor elke auto is een oplossing maar als je verschillende auto's rijdt (deelt) dan zul je zien dat je nét het verkeerde accessoire in handen hebt.

Nieuwe Audi Q3 heeft een prijs

Gepubliceerd op door Friso Doelen, van der (370 weergaven)

De nieuwe Audi Q3

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (270 weergaven)

Nieuwe Audi A1 bijna in de showroom!

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (310 weergaven)

Het is alweer 8 jaar geleden dat Audi voor het eerst met de Audi A1 op de markt kwam. Enkele maanden geleden heeft Audi het nieuwste model gepresenteerd en ondertussen duurt het nog maar enkele dagen voordat hij te bewonderen is in de showroom. Tijd om voor u de meest belangrijke info nog even op een rijtje te zetten.

De nieuwe Audi Q3 bij Zenna – tweede generatie van dé allrounder van Audi

Gepubliceerd op door Dorus Arts (431 weergaven)

Spectaculaire lichtshow met drones bij wereldintroductie van nieuwe Audi e-tron

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (449 weergaven)

Audi heeft in San Francisco de introductie van de nieuwe e-tron extra luister bijgezet met een spectaculaire in- en outdoor lichtshow met in totaal 850 Intel®-drones. Buiten verlichtten driehonderd drones de San Francisco-baai, waarmee de ruim 1.600 gasten werden verwelkomd die Audi voor de wereldpremière van de e-tron had uitgenodigd.

Nieuwe brandstofstickers. Hoe zit het nou?

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (522 weergaven)

Vanaf 12 oktober 2018 is het voor alle tankstations verplicht om nieuwe stickers te plaatsen op de pompen. Ook komen deze nieuwe stickers in het onderhoudsboekje en de tankklep van elke nieuwe auto. Deze regeling zal in de hele Europese Unie plaatsvinden wat voor heel wat personen de verwarring van tanken in het buitenland weg zal halen. Maar wat verandert er nou, en wat moet u binnenkort in uw tank gooien? Onderstaand een overzicht.

10 van 188 berichten Laad meer berichten