0

Geen producten in je winkelmand.

Hij is er! De Audi Q8

Gepubliceerd op door Christian Mousserin

  • Audi Q8
  • Zenna
  • 16 Augustus in de showroom

Nieuwe Audi Q3 heeft een prijs

Gepubliceerd op door Friso Doelen, van der (159 weergaven)

De nieuwe Audi Q3

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (157 weergaven)

Nieuwe Audi A1 bijna in de showroom!

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (189 weergaven)

Het is alweer 8 jaar geleden dat Audi voor het eerst met de Audi A1 op de markt kwam. Enkele maanden geleden heeft Audi het nieuwste model gepresenteerd en ondertussen duurt het nog maar enkele dagen voordat hij te bewonderen is in de showroom. Tijd om voor u de meest belangrijke info nog even op een rijtje te zetten.

De nieuwe Audi Q3 bij Zenna – tweede generatie van dé allrounder van Audi

Gepubliceerd op door Dorus Arts (297 weergaven)

Spectaculaire lichtshow met drones bij wereldintroductie van nieuwe Audi e-tron

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (343 weergaven)

Audi heeft in San Francisco de introductie van de nieuwe e-tron extra luister bijgezet met een spectaculaire in- en outdoor lichtshow met in totaal 850 Intel®-drones. Buiten verlichtten driehonderd drones de San Francisco-baai, waarmee de ruim 1.600 gasten werden verwelkomd die Audi voor de wereldpremière van de e-tron had uitgenodigd.

Nieuwe brandstofstickers. Hoe zit het nou?

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (383 weergaven)

Vanaf 12 oktober 2018 is het voor alle tankstations verplicht om nieuwe stickers te plaatsen op de pompen. Ook komen deze nieuwe stickers in het onderhoudsboekje en de tankklep van elke nieuwe auto. Deze regeling zal in de hele Europese Unie plaatsvinden wat voor heel wat personen de verwarring van tanken in het buitenland weg zal halen. Maar wat verandert er nou, en wat moet u binnenkort in uw tank gooien? Onderstaand een overzicht.

EERSTE PRIJZEN NIEUWE AUDI A1 BEKEND

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (221 weergaven)

Voor iedereen die sinds de onthulling van de nieuwe Audi A1 geen oog meer dicht heeft gedaan, is er goed nieuws: vanaf vandaag is Audi's kleinste te bestellen. Hij is leverbaar in vier versies, met prijzen die beginnen bij € 25.995.

Prinsjesdag: een overzicht van de maatregelen

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (397 weergaven)

Op Prinsjesdag heeft het kabinet de fiscale plannen voor het komende jaar aangekondigd. In dit artikel zetten we de maatregelen op het gebied van de bijtelling, BPM en het vennootschapsbelastingtarief voor je op een rij.

10 van 186 berichten Laad meer berichten