0

Geen producten in je winkelmand.

Tarraco: Ruim en veelzijdig nieuw topmodel

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker

  • Groots(t)e SUV van SEAT met hoge zitpositie en plaats voor vijf of zeven
  • In alles een topmodel: design, uitrusting, connectiviteit, veiligheid en dynamiek
  • Marktintroductie begin 2019

Kleikunstenaars: van schets tot schaalmodel

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (35 weergaven)

Modelbouwers construeren een ​​levensecht model uit synthetische klei Ouderwetse klei niet weg te denken bij het geavanceerd ontwerpproces van een auto SEAT Tarraco: het resultaat van twee maanden en 5.000 kilo klei

Nieuw verkooprecord voor SEAT in 2018

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (36 weergaven)

- Wereldwijd 517.600 afleveringen in 2018: 10 procent meer dan in 2017, record uit 2000 gebroken - 2019: introductie Tarraco, focus op CUPRA en onthulling nieuwe Leon - Bijna 10.000 SEATs afgeleverd in Nederland, een plus van 13 procent

Altijd zeer compleet: SEAT prijst Tarraco

Gepubliceerd op door Leonie de Leeuw (415 weergaven)

Auto-accessoires huren – 3 redenen waarom dat een slimme keuze is

Gepubliceerd op door Renske Zijm (423 weergaven)

Veel mensen kopen hun auto-accesoires zoals dakdragers, sneeuwkettingen, fietsendragers of dakkoffers. Huren van deze artikelen echter is een opkomende trend. Er wordt tegenwoordig steeds meer gehuurd en wij denken dat dit alleen maar meer gaat worden. Dat zie je niet alleen bij accessoires namelijk. Momenteel zijn er 41 duizend deelauto's in Nederland en grote gemeentes willen dat over drie jaar het aantal deelauto's verdubbeld is tot 100 duizend. Wanneer je een auto niet meer bezit - maar deelt, huurt of gebruik maakt van private lease dan wil je óók die dure accessoires niet meer bezitten. Voor een auto zónder dakrails heb je namelijk andere dragers nodig dan een auto mét dakrails. Voor elke auto is een oplossing maar als je verschillende auto's rijdt (deelt) dan zul je zien dat je nét het verkeerde accessoire in handen hebt.

Actie van SEAT. Gratis BeatsAudio Sound System op geselecteerde Private Lease modellen.

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (215 weergaven)

Een topdag voor Stijn dankzij Vitesse

Gepubliceerd op door Dorus Arts (313 weergaven)

Nieuwe brandstofstickers. Hoe zit het nou?

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (606 weergaven)

Vanaf 12 oktober 2018 is het voor alle tankstations verplicht om nieuwe stickers te plaatsen op de pompen. Ook komen deze nieuwe stickers in het onderhoudsboekje en de tankklep van elke nieuwe auto. Deze regeling zal in de hele Europese Unie plaatsvinden wat voor heel wat personen de verwarring van tanken in het buitenland weg zal halen. Maar wat verandert er nou, en wat moet u binnenkort in uw tank gooien? Onderstaand een overzicht.

SEAT Ateca wint titel ‘Lesauto van het jaar 2019’

Gepubliceerd op door Robin Schoenaker (383 weergaven)

De rijschoolbranche heeft de SEAT Ateca uitgeroepen tot Lesauto van het Jaar 2019. Dat gebeurde tijdens de zevende editie van de Nationale Rijschooldag, die dit jaar werd gehouden bij het Autotron in Rosmalen. Rijinstructeurs konden testritten maken in bijna honderd nieuwe auto’s, waaronder de winnende Ateca. Het is niet voor het eerst dat een SEAT tot Lesauto van het Jaar is uitgeroepen. In voorgaande jaren viel de SEAT Leon liefst twee keer in de prijzen.

10 van 115 berichten Laad meer berichten