Bedrijfswagens
Zijm Offerte Onderhoud ŠKODA

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Offerte Onderhoud ŠKODA

Offerte onderhoud ŠKODA

Heel logisch en veel voorkomend is een offerte voor een nieuwe of gebruikte auto. Maar waarom zou je geen offerte voor onderhoud of een reparatie aan je auto kunnen opvragen? Je wilt toch weten waar je aan toe bent? Zijm maakt het mogelijk middels onderstaande formulier. Het verplicht je nergens toe maar geeft wel inzicht in onze prijzen.

We hebben geen standaard prijslijst omdat we met veel variabelen te maken hebben zoals merk, type, motorisering en kilometerstand. Een prijslijst wordt daarom zo ingewikkeld dat het zijn doel voorbij slaat. Een á la minute indicatie is dus niet mogelijk, maar wel vandaag nog. Na invullen van de aanvraag reageren wij namelijk binnen 24 uur op werkdagen!

Offerte aanvraag onderhoud

Via dit formulier kun je een offerte aanvragen voor onderhoud of reparatie van je auto. Direct een afspraak maken kan ook, dan informeren wij je ook vooraf m.b.t. de kosten!
  • Vul een telefoonnummer in waarop we je overdag kunnen bereiken (bij voorkeur dus mobiel). Mogelijk bellen we vooraf met vragen zodat de offerte direct kloppend is.
  • Voer het kenteken in van de Volkswagen, SEAT of Audi waarover het gaat. Kenteken zonder streepjes.
  • Please enter a number from 10 to 5000000.
    Vul hier de kilometerstand (bij benadering) in.
  • Ter controle van het kenteken, bijvoorbeeld Volkswagen Golf of Audi A6.
  • Geef alstublieft een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden zodat wij in een keer een nette offerte kunnen maken.