Bedrijfswagens
Zijm Over Zijm

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

MaxMin

 

 

 

Historie

Al ruim 60 jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden. Zijm senior heeft immer de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel gedragen en ook zijn opvolgers verliezen de klant en zijn wensen geen moment uit het oog.

 

 

De bedrijfs-policy omvat dan ook trefwoorden als ‘vertrouwen’, ‘kwaliteit’ en ‘dienstbaarheid’. Deze heeft in de loop der tijd haar vruchten afgeworpen, populair gezegd: “Men weet Zijm te vinden”. En de medewerkers doen er dan ook alles aan om dat zo te houden.

Zijm B.V. bestaat uit verschillende bedrijven, merken en afdelingen. Binnen zeven vestigingen hebben wij verschillende merken en verlenen wij verschillende diensten. klik op de betreffende merken voor meer informatie, route en contact.

Naast verkoop en onderhoud (sales en service) bieden wij u nog een aantal diensten zodat u bij één winkel (one-stop-shopping) terecht kunt met uw auto. Zo bieden wij:

Om u snel een eerste indruk te geven kunt u hieronder een korte film bekijken waarin we uitleggen waar Zijm B.V. voor staat.

 

Timeline

Oprichting van Zijm automotive

Zijm profileert zich dan ook als een familiebedrijf in hart en nieren, maar met alle voordelen die een dergelijke vorm van oudsher biedt in combinatie met de dynamische invulling van het ondernemerschap dat deze tijd vereist.

Opening nieuwe vestiging Arnhem-Zuid.

Het eerste grote succes daartoe werd in december 1998 bereikt met de opening van de nieuwe vestiging in Arnhem-Zuid. Vanaf dat moment ging het hard.

Opening 2e vestiging Arnhem

Geheel in lijn van de strategie om te decentraliseren en als organisatie nog beter bereikbaar te zijn voor de klant. Daarin was Zijm Automotive tevens als Volkswagen en Audi dealer de eerste in Nederland die gehoor gaf aan de nieuwe eis van de importeur tot een scheiding tussen de merken Volkswagen en Audi.

Overname

Het overnameproces was een ware uitdaging, maar Paul Zijm heeft zijn organisatie weten te versterken met nog eens 2 extra servicepunten voor de klant. Op 1 december 2004 was de feitelijke overname van dealer Hegeman B.V. met een vestiging in Arnhem en in Huissen, rond.

Een 4e merk

Op bedrijventerrein de Beemd langs de A12 was een grote SEAT-dealer gevestigd, welke helaas in 2006 haar faillissement moest aanvragen. Dit was voor het management van Zijm Automotive een uitgelezen mogelijkheid om alle kansen aan te pakken en de strijd aan te gaan om deze vestiging en het merk SEAT, in te lijven.

Audi naar de Beemd

Dit betekende dat de vestiging op de Beemd geheel zou worden verbouwd en aangepast voor het merk Audi, waar het naar toe zal verhuizen. Met deze strategische beslissing zou Zenna een echte Stand-Alone Audi vestiging krijgen met ditmaal een Wereldprimeur: De eerste Audi Stand-Alone vestiging ter wereld die aan de laatste hoogstaande eisen van de Audi-fabriek voldoet!

Grootste Volkswagen, Audi en SEAT dealer

2007 Een ding mag duidelijk zijn, de groeistrategie van Zijm Automotive zet door en werpt zijn vruchten af. Daar waar dhr. Zijm senior 50 jaar geleden begon in Arnhem met 1 vestiging en het merk Simca, groeit Zijm Automotive nu in 2007 uit tot een van de grootste Volkswagen, Audi en SEAT dealers in Nederland met 4 servicevestigingen en een ondersteunende vestiging, verspreid over heel Arnhem.

Overname Duiven

2016 staat in het teken van de overname van Duiven en verbouwingen van de showrooms zodat Zijm klaar wordt gestoomd voor de toekomst; digitalisering.

Zijm is klaar voor de toekomst!

2017 staat vervolgens in het teken van het uitrollen van nieuwe digitale tools en het implementeren van aanvullende software zodat verdere digitalisering mogelijk is. Samen met de importeur zal Zijm blijven innoveren, groeien en verbeteren. Zijm is klaar voor de toekomst.

Zenna Nijmegen

Sales

Service

Contactgegevens

Nieuwe Dukenburgseweg 13, 6534 AD Nijmegen

Over deze vestiging

Op onze vestiging in Nijmegen zijn wij officieel dealer voor Audi onder de naam Zenna. Wij verkopen hier zowel nieuwe als gebruikte auto’s en we voeren onderhoud uit volgens fabrieksvoorschrift.
Meer informatie

Zenna Velp

Sales

Service

Contactgegevens

Florijnweg 35, 6883 JN Velp

Over deze vestiging

Op onze vestiging in Velp zijn wij officieel dealer voor Audi onder de naam Zenna. Wij verkopen hier zowel nieuwe als gebruikte auto’s en we voeren onderhoud uit volgens fabrieksvoorschrift.
Meer informatie

Zijm Nijmegen

Sales

Service

Contactgegevens

Nieuwe Dukenburgseweg 13, 6534AD Nijmegen

Over deze vestiging

Op onze vestiging in Nijmegen zijn wij officieel sales-dealer voor Volkswagen, Audi, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Wij verkopen hier zowel nieuwe als gebruikte auto’s en we voeren onderhoud uit volgens fabrieksvoorschrift.
Meer informatie

Zijm Arnhem-Noord

Contactgegevens

Merwedestraat 1, 6826 AB Arnhem

Over deze vestiging

Service aan uw SEAT, Volkswagen én Bedrijfswagen. We hebben daarnaast iets nieuws: “Economy Service”. Dat is voordelig onderhoud speciaal voor Volkswagens van 5 jaar of ouder.
Meer informatie

Zijm Duiven

Sales

Service

Contactgegevens

Ratio 22, 6921RW Duiven

Over deze vestiging

Op onze vestiging in Duiven zijn wij officieel sales-dealer voor SEAT, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Wij verkopen hier zowel nieuwe als gebruikte auto’s en we voeren onderhoud uit volgens fabrieksvoorschrift.
Meer informatie

Zijm Huissen

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 1, 6851 EJ Huissen

Over deze vestiging

Op onze vestiging in Huissen zijn wij officieel dealer voor Volkswagen en Bedrijfswagens. Wij verkopen hier zowel nieuwe als gebruikte auto’s en we voeren onderhoud uit volgens fabrieksvoorschrift.
Meer informatie

Zijm Arnhem-Zuid

Sales

Service

Contactgegevens

Marga Klompélaan 26, 6836 BH Arnhem

Over deze vestiging

Op onze vestiging in Arnhem-Zuid zijn wij officieel dealer voor Volkswagen. Wij verkopen hier zowel nieuwe als gebruikte Volkswagens en we voeren onderhoud uit volgens fabrieksvoorschrift voor Volkswagen.
Meer informatie

Zijm Arnhem-Zuid ŠKODA

Sales

Service

Contactgegevens

Papenkamp 19, 6836 BC Arnhem

Over deze vestiging

Op onze vestiging in Arnhem-Zuid zijn wij officieel dealer voor ŠKODA. Wij verkopen hier zowel nieuwe als gebruikte ŠKODA en we voeren onderhoud uit volgens fabrieksvoorschrift voor ŠKODA.
Meer informatie