Bedrijfswagens
Home Over Zijm
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

Over Zijm

  Historie

  Al ruim 60 jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden. Zijm senior heeft immer de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel gedragen en ook zijn opvolgers verliezen de klant en zijn wensen geen moment uit het oog.

   

   

   

       

  Zijm B.V. bestaat uit verschillende bedrijven, merken en afdelingen. Binnen zeven vestigingen hebben wij verschillende merken en verlenen wij verschillende diensten. klik op de betreffende merken voor meer informatie, route en contact.

  Naast verkoop en onderhoud (sales en service) bieden wij u nog een aantal diensten zodat u bij één winkel (one-stop-shopping) terecht kunt met uw auto. Zo bieden wij:

  Om u snel een eerste indruk te geven kunt u hieronder een korte film bekijken waarin we uitleggen waar Zijm B.V. voor staat.

   

  01/08/1957

  Oprichting van Zijm automotive

  Zijm profileert zich dan ook als een familiebedrijf in hart en nieren, maar met alle voordelen die een dergelijke vorm van oudsher biedt in combinatie met de dynamische invulling van het ondernemerschap dat deze tijd vereist.

  01/08/1998

  Opening nieuwe vestiging Arnhem-Zuid.

  Het eerste grote succes daartoe werd in december 1998 bereikt met de opening van de nieuwe vestiging in Arnhem-Zuid. Vanaf dat moment ging het hard.

  02/08/1999

  Opening 2e vestiging Arnhem

  Geheel in lijn van de strategie om te decentraliseren en als organisatie nog beter bereikbaar te zijn voor de klant. Daarin was Zijm Automotive tevens als Volkswagen en Audi dealer de eerste in Nederland die gehoor gaf aan de nieuwe eis van de importeur tot een scheiding tussen de merken Volkswagen en Audi.

  01/08/2004

  Overname

  Het overnameproces was een ware uitdaging, maar Paul Zijm heeft zijn organisatie weten te versterken met nog eens 2 extra servicepunten voor de klant. Op 1 december 2004 was de feitelijke overname van dealer Hegeman B.V. met een vestiging in Arnhem en in Huissen, rond.

  01/08/2006

  Een 4e merk

  Op bedrijventerrein de Beemd langs de A12 was een grote SEAT-dealer gevestigd, welke helaas in 2006 haar faillissement moest aanvragen. Dit was voor het management van Zijm Automotive een uitgelezen mogelijkheid om alle kansen aan te pakken en de strijd aan te gaan om deze vestiging en het merk SEAT, in te lijven.

  01/08/2007

  Audi naar de Beemd

  Dit betekende dat de vestiging op de Beemd geheel zou worden verbouwd en aangepast voor het merk Audi, waar het naar toe zal verhuizen. Met deze strategische beslissing zou Zenna een echte Stand-Alone Audi vestiging krijgen met ditmaal een Wereldprimeur: De eerste Audi Stand-Alone vestiging ter wereld die aan de laatste hoogstaande eisen van de Audi-fabriek voldoet!

  01/08/2007

  Grootste Volkswagen, Audi en SEAT dealer

  2007 Een ding mag duidelijk zijn, de groeistrategie van Zijm Automotive zet door en werpt zijn vruchten af. Daar waar dhr. Zijm senior 50 jaar geleden begon in Arnhem met 1 vestiging en het merk Simca, groeit Zijm Automotive nu in 2007 uit tot een van de grootste Volkswagen, Audi en SEAT dealers in Nederland met 4 servicevestigingen en een ondersteunende vestiging, verspreid over heel Arnhem.

  01/08/2016

  Overname Duiven

  2016 staat in het teken van de overname van Duiven en verbouwingen van de showrooms zodat Zijm klaar wordt gestoomd voor de toekomst; digitalisering.

  01/08/2018

  Zijm is klaar voor de toekomst!

  2017 staat vervolgens in het teken van het uitrollen van nieuwe digitale tools en het implementeren van aanvullende software zodat verdere digitalisering mogelijk is. Samen met de importeur zal Zijm blijven innoveren, groeien en verbeteren. Zijm is klaar voor de toekomst.

  06/04/2020

  De Coronacrisis in volle gang

  De Coronacrisis treft ook Zijm. De noodzaak van digitalisering betekent een versnelling in de ontwikkelingen. Facebookchat, whatsapp maar ook videobellen, persoonlijke videoboodschappen en een virtuele proefrit behoren tot de mogelijkheden. In een paar weken tijd schakelen we om naar nieuwe communicatiemiddelen die onze klanten in sneltreinvaart adopteren.

  01/11/2021

  Zijm bundelt krachten met Vallei Auto Groep en VWPFS

  Op 1 november jl. hebben wij officieel onze handtekening gezet onder twee belangrijke overnames. Onze activiteiten als dealer zijn overgenomen door Vallei Auto Groep. Onze lease activiteiten (voorheen Zijm Lease B.V.) en die van Vallei Autolease zijn overgenomen door Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS). We gaan door met een strategische samenwerking met VWPFS onder het label Vallei Autolease. Samen zijn we u nog beter van dienst met persoonlijke mobiliteitsoplossingen, in een groter werkgebied. Eén van de redenen van de overname is het pensioen van Paul en Arjan Zijm. Bert de Kroon is met ingang van 1 november Algemeen Directeur van Vallei Auto Groep én Zijm.

  Image

  Zijm Online sales

  Verkoop van

  Audi·SEAT·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

  Image

  Zijm Online

  Verkoop van

  Audi·SEAT·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

  Image

  Zijm Bike Arnhem-zuid

  Marga Klompélaan 26, 6836 BH Arnhem

   Image

   Zijm autoverhuur Nijmegen

   Nieuwe Dukenburgseweg 13, 6534AD Nijmegen

   Image

   Zijm Arnhem (ŠKODA)

   Papenkamp 19, 6836 BC Arnhem

   Verkoop van

   ŠKODA

   Werkplaats voor

   ŠKODA

   Image

   Zenna Nijmegen

   Nieuwe Dukenburgseweg 13, 6534 AD Nijmegen

   Verkoop van

   Audi

   Werkplaats voor

   Audi

   Image

   Zenna Velp

   Florijnweg 35, 6883 JN Velp

   Verkoop van

   Audi

   Werkplaats voor

   Audi

   Image

   Zijm Nijmegen

   Nieuwe Dukenburgseweg 13, 6534AD Nijmegen

   Verkoop van

   Audi·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Werkplaats voor

   Audi·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Image

   Zijm Arnhem-Noord

   Merwedestraat 1, 6826 AB Arnhem

   Werkplaats voor

   SEAT·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Image

   Zijm Duiven

   Ratio 22, 6921RW Duiven

   Verkoop van

   SEAT·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Werkplaats voor

   SEAT·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Image

   Zijm Huissen

   Nijverheidsstraat 1, 6851 EJ Huissen

   Werkplaats voor

   SEAT·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Image

   Zijm Arnhem

   Marga Klompélaan 26, 6836 BH Arnhem

   Verkoop van

   Volkswagen

   Werkplaats voor

   SEAT·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens