Bedrijfswagens
Home Private Lease Audi

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Private Lease Audi

Betalen voor gebruik, en niet voor bezit. Deze trend is niet te stoppen, en maakt betaalbaar autorijden voor iedereen mogelijk. Leef nog eenvoudiger in het hier en nu, en kies voor Audi Private Lease. Voor welk auto abonnement gaat u? Onze karaktervolle modellen bieden u het comfort en de vrijheid die u zoekt, gegarandeerd.

  Private lease bij Zenna

  Private lease Audi is bedoeld voor particulieren die zekerheid willen. Met private lease word je geen eigenaar van de auto. Je sluit een contract af voor een bepaalde tijd waardoor je voor een vast maandbedrag in een splinternieuwe Audi rijdt! Dit maandbedrag is inclusief belasting en verzekering. Met private lease bij Zenna hoef je alleen de brandstof zelf te regelen.

   

  Hoeveel kan ik besteden aan private lease?

  Kies uw model

  Kies uw model

  A1 Sportback

  Vanaf € 329 p/m

  Stel samen ›

  A1 citycarver

  Vanaf € 399 p/m

  Stel samen ›

  A3 Sportback

  Vanaf € 399 p/m

  Stel samen ›

  A3 Limousine

  Vanaf € 419 p/m

  Stel samen ›

  A4

  Vanaf € 638 p/m

  Stel samen ›

  Q2

  Vanaf € 399 p/m

  Stel samen ›

  Q3

  Vanaf € 585 p/m

  Stel samen ›

  Image

  U de brandstof, wij de rest!

  Dat is waar Private Lease voor staat. U betaalt een vast laag maandbedrag voor gebruik van u nieuwe Volkswagen. Het enige dat u regelt is de brandstof. We spreken af hoe lang u gaat rijden en hoeveel kilometers u gaat rijden zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wist u dat we de inruilwaarde van uw huidige auto direct op u rekening storten wanneer u voor Private Lease kiest? Private lease is dus all-in. Meer weten over het Audi abonnement en operational lease? Bekijk dan de video.

  Bekijk hier de video >

  Heb je vragen over private lease?

  Vragen over private lease, wie heeft die nou niet. Private lease is een term die steeds vaker voorbij komt. Maar wat is private lease nou precies? Is private lease duur? Is het voordeliger dan kopen? Hoe wordt private lease berekend? Wanneer kan ik overgaan tot private lease?

  De meest gestelde vragen over private lease

  * Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.