Bedrijfswagens
Zijm Reviews ABCO Beveiliging kiest voor een Caddy van Zijm Bedrijfswagens

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

ABCO Beveiliging kiest voor een Caddy van Zijm Bedrijfswagens

Wij wensen ABCO Beveiliging weer heel veel VEILIGE kilometers toe.


ABCO Beveiliging is een landelijk werkende organisatie in Duiven (Gelderland) die zich bezig houdt met TotalCare beveiliging en veiligheidsoplossingen. Met ons TotalCare concept leveren wij niet alleen de beste veiligheidsproducten en diensten, maar denken we ook proactief mee over de meest duurzame veiligheidsoplossing voor uw specifieke situatie. ABCO Beveiliging ontzorgt, van advies tot installatie en het uiteindelijke beheer van de installatie. Wij werken geheel zelfstandig en zijn merk onafhankelijk, waardoor we altijd beschikken over de meest innovatieve producten tegen de beste prijs/kwaliteitgarantie. Onze producten en diensten zijn onder te verdelen in een particuliere en een zakelijke tak. Dankzij onze jarenlange beveiligingservaring bieden we hoogwaardige maatwerkoplossingen, voor zowel particuliere woningen als voor kleine en grote bedrijfspanden.

Organisatie
ABCO Beveiliging is een platte organisatie met gekwalificeerd personeel met veel kennis en kunde. Ons personeel is betrokken en bezit naast de juiste scholing ook over een politieverklaring van betrouwbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat ons personeel u breed en deskundig kan adviseren over alle aspecten van beveiliging. Met trots onderscheidt ABCO Beveiliging zich op dit vlak dan ook van haar concurrenten, door standaard net dat beetje extra service te bieden.

Als professioneel beveiliger zijn wij lid van de branche-organisatie UNETO-VNI en zijn wij een BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Dit betekent in de praktijk dat ontwerp, montage, service en inspectie worden uitgevoerd volgens vaste procedures. Onze installaties kunnen met een certificaat worden opgeleverd. Dit is niet alleen voor u een garantie van service en kwaliteit, maar zeker ook voor uw verzekeraar.

Wij werken samen met verschillende belanghebbenden zoals verzekeraars, projectontwikkelaars, winkelketens, retailservice-organisaties, branche-organisaties en diverse overheden. ABCO Beveiliging ontzorgt en bent u veilig beveiligd!

Volkswagen Caddy

Rijklaar vanaf € 13.150,-

De Caddy Dagelijks doen zich situaties voor die om een snelle, maar altijd professionele oplossing vragen. Met de Caddy Gesloten bestelwagen en de Caddy Maxi…

Meer informatie 2